Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapsułka

kapsułki piorące vizir

Polecane posty

Gość kapsułka

Czy używał ktoś może kapsułek piorących vizir? Bardzo jestem ciekawa Waszych opinii

Gość paulina8919
Witam.Ja używam kapsułek piorących Vizir i jestem bardzo zadowolona ponieważ pranie pachnie ładnie i długo się zapach utrzymuje.

Gość gość
Ja używałam i co mogę powiedzieć - są okej, pranie jak pranie

Gość gość
O wiele lepszy jest persil lub ariel. Nawet nie ma co porównywać

Gość Paulina8919
Ja również mam możliwość testowania. Część kapsułek już wykorzystałam sama, prawie wszystkie przeznaczone do rozdania trafiły do rąk rodziny i przyjaciół. Póki co zbieram same pozytywne komentarze. Ja sama jestem również bardzo zadowolona. Mam nadzieję, że zakwalifikuję się do następnych akcji trnd.

Gość martus 2833
Polecam wszystkim zakup kapsułek piorących Vizir. Ja sama używam ich od niedawna, również do prania ubranek mojej półrocznej córeczki. Kapsułki są uniwersalne, można je stosować do tkanin białych i kolorowych, w niskich i wysokich temperaturach. Dzięki innowacyjnej formie, koniec z osadami w szufladzie pralki. Kapsułki dokładnie się wypłukują, nie pozostawiają smug na ciemnych uraniach. Kolejnym atutem jest piękny zapach

Gość gość
KAPSUŁKI PIORĄCE VIZIR SĄ DOBRYM ŚRODKIEM PIORĄCYM. KUPOWAŁA BYM JE NA CO DZIEŃ ALE NIECH BĘDĄ W DUŻYCH NAPRAWDĘ OPAKOWANIACH PO PRZYSTĘPNEJ CENIE! PROSZKI DO PRANIA SĄ SPRZEDAWANE W DUŻYCH KILKU KILOWYCH OPAKOWANIACH A CENA JEST PRZYSTĘPNA PRZY ZACHOWANIU DOBREJ JAKOŚCI PRANIA. Kapsułki piorące Vizir nie są lepsze od proszków Ariel lub Persil. Przy wysokiej cenie kapsułek jest to niewspółmierne z jakością. Podczas sobotniego prania zrobiłam trzy prania (segregacja kolorami) i nie byłam zadowolona z jak szybko z pudełka "znikają" kapsułki. Proszku za tą samą cenę jest znacznie więcej. Jedno z czego się cieszyłam, że nie muszę sypać proszku kubeczkiem ale wkładam do bębna kapsułkę i po sprawie.

Gość gość
Dostałam kapsułki Vizir do testów. Na początku nie wierzyłam, że będą one skuteczne. Jakie było moje zdziwienie, gdy po pierwszym praniu pranie nie dość że było czyściutkie to jeszcze super pachnące. Kapsułki piorące Vizir są bardzo łatwe w stosowaniu, dają super efekty i świetnie pachną, nawet po kilku tygodniach :) Polecam wszystkim. Dość z tradycyjnymi, ciężkimi i rozsypującymi się proszkami :)

Gość gość
przeciez to plyn tylko w kapslach,za co sie placi wiecej,a plyn z lidla jest tanszy i tak samo pachnie i pierze.

Gość gość
wcale sie sa takie drogie jak sie trafi na promocje:)

Gość gość
w drogerii super fahrm sa po 22zl male pudelko 15 szt. A w biedronce za 24.99 kupilam duze opakowanie 38 szt:)

Gość gość
ja mam duzo trydnych plam i gdybym miala kupowac proszek, odplamiacz i plyn do plukania to by wyszlo duzo drozej. polecam te niebieskie. zielone tez sa super ale trudno je dostac.

Gość Ale to już było
Używam kapułek Persil, są lepsze o całe niebo od Wizyr!

Gość Neli8
Ja także testuje kapsułki Vizir, te pomarańczowe. Pranie jest pachnące oraz ładnie są odpiera. Bardzo polecam