Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga czerwcowa

Łóżeczko drewniane czy turystyczne

Polecane posty

Gość Aga czerwcowa

Dziewczyny na jakie lóżeczko sie decydujecie/zdecydowałyście? Każde ma swoje plusy i minusy , w drewnianym dziecko moze sie poobujac o szczebelki a turystyczne nie sa takie stabilne. Jakie jest Wasze zdanie i doświadczenie w tym temacie?

Gość gość
o doświadczeniu to ja się nie wypowiem bo będę pierwszy raz mamą, ale wybrałam drewniane, zdaje mi się bardziej stabilne

Gość gość
Ja miałam drewniane które zmieniłam na turystyczne w turystycznym na ten składany materacyk kładłam normalny materac i tyle, a córka nie obijała sobie glowy o szczebelki (nawet pomimo ochraniaczy).

Gość gość
My kupimy drewniane i ochraniacze porządne, turystyczne zwyczajnie mi się nie podoba. Cenowo podobnie

Gość gość
My chyba tez drewniane z ochraniaczami

Gość gość
jedno i drugie ma swoje plusy i minusy ;) ale na codzień jestem za drewnianym, mój się sporo rusza w nocy, ma ponad rok, ale się nigdy nie poobijał ;). turystyczny jest turystyczne ;) dobre na wyjazdy, itp...

Gość gość
my mieliśmy drewniane ale denerwoalo mnie to ze corka pchala nozki miedzy szczebelka a ja sraczkowalam ze sobie zlamie... moja kuzynka obecnie mama 1 dziecka jak byla mala wlozyla nozke miedzy szczebelka przekrecila sie g***townie i cos sie jej porobilo z biodrem.. musiala nosic specjalne potem buty ortopedyczne niestety a gdzie byli jej rodzice nie wiem.... widzialma fajne lozeczka drewniane cale zabudowane tzn nie maja szczebelek jeden minus nie widac dziecka co robi trzeba stanac nad lozeczkiem wtedy sie widzi...

Gość gość
weź te łóżeczka zabudowane, to ja żłób :D, albo pudełko, dziwnie to wyglada...no i utrudnia dostęp powietrza po bokach...