Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajeczkowa

ile dać babeczce za korki z anglika

Polecane posty

Gość Jajeczkowa

jak w temacie - ile dać babeczce za korki z anglika, słyszałam że biorą ok 50 za godzinę zegarową tylko to trochę dużo....

Gość hurakao
no 50 dych to najbidniej też zalezy czy uczysz sie do matury czy do FCE

Gość Jajeczkowa
Myślę właśnie o FCE, patrzyłam tez oferty szkół językowych empik school profi lingua i speakup i w sumie korki czy szkoła językowa wychodzi finansowo podobnie i w moim bloku jest babeczka przed emeryturką to by sobie może dorobiła i mnie nauczyła taniej

Gość hurakao
Jak do FCE to nie ładuj się w jakąś emerytowana anglistkę to bez sensu pewnie uczy metodami sprzed 30 lat:(może lepiej do szkoły językowej? Speak UP mają niezłe opinię no i jeszcze maja platformę internetową z materiałami

Gość gość
nauka pod certyfikat a zwyczajnie podszkalanie angielskiego to dwie różne sprawy. jeszcze jakie to miasto, bo od tego też dużo zależy

Gość Jajeczkowa
no niby tak ale te szkoły językowe wszystkie są cholernie drogie i skąd wezmę na przykład 2 tysie od reki:(:(

Gość gość
po co ci ten certyfikat?

Gość Jajeczkowa
Kraków:)

Gość Jajeczkowa
jak to po co a jak ja prace znajdę jak jestem niekumata z angielskiego jak ja nawet rosyjskiego nie znam tylko jakieś podstawy

Gość hurakao
to może rzeczywiście Speak Up może być dla Ciebie dobrym rozwiązaniem, co do kasy to mają też system ratalny, wiem, bo sama nie miałam aby wybulić od razu tyle kasy no jeszcze jakieś promocje są tam zawsze może zobacz ich oferte albo umów się na spotkanie z ich przedstawicielem czy tam konsultantem

Gość Jajeczkowa
czy ja wiem jest to może jakieś wyjście jak można płacić na raty a Ty tam robiłaś kurs?w jakim mieście?

Gość Felicja13
do Angli jedź i się tam ucz języka a jak nie masz pracy to akurat połączysz i jedno i drugie

Gość hurakao
robiłam i robię bo jestem w trakcie, chodzę w Warszawie, ale jestem pewna że w Krakowie też mają filię, nie narzekam, może czasami, bo jak ma się pracę, dziecko i obowiązki domowe i jeszcze śrubują poziom z angielskiego to jest ciężko ale nikt nie obiecywał że bedzie lekko...co do wyjazdu ja mam małe dziecko, męza i teraz pracę więc u mnie nie wchodziło to w grę

Gość Jajeczkowa
to mi teraz daliście do myślenia, wezmę na razie korki a swoją drogą przejdę do tego speakup i zobaczę jak to wygląda finansowo

Gość Anetta111
Dziewczyny, szukam lepszej placówki Speak Up, jaką mi polecacie, bo mam do każdej taką samą drogę a pewnie macie swoją ulubioną w której się uczycie.

Gość gość
Jak ile dać ? Przecierz to ona dyktuje warunki a ty placisz albo spadasz.

Gość gość
ona by chciała co łaska :D

Gość gość
Anetta111 polecam Ci na Wiatracznej, ta placówka Speak Up spodobała mi się i miałem zmieniać ale zostałem tam, bardzo miła atmosfera. A z korkami uważajcie, można się przejechać i stracić kasę i nic nie umieć.

Gość ewkaq
Ja polecam Speak Up przy Feminie, a popieram że z korkami uważać trzeba, tzn z osobami pseudouczącymi.

Gość Wigga Z
Wszystko tylko nie Speak up! Radzę poczytać o nich w necie, mają bardzo kiepską opinie. Moja znajoma chodziła kiedyś i też załuję, że wywaliła w błoto pieniadze i jeszcze miała problemy. Poczytać o nich można np, tutaj: http://www.goldenline.pl/forum/635576/speak-up/ Z własnych doświadczeń bardziej polecałabym korki, przede wszystkim na prywatnych lekcjach masz program dostosowany indywidualnie pod siebie, to o wiele lepsza rzecz niż praca w grupie, której poziom jest dopasowany do najsłabszej osoby...

Gość gość
to są jakies stare opinie, teraz po reorganizacji jest to jedna z najlepszych szkół i atrakcyjna cenowo. Pewnie dajesz korki i szukasz klientów. Korki nie są złe ale należy uważać na pseudonauczycieli jak pisze ewkaq

Gość gość
A ja myślę że ci co tak zachwalają spik apa to naganiacze firmy stosujący marketing szeptany :P