Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie stoi

Polecane posty

Gość gość

Przestał mu stawać po długiej przerwie w seksie. Czy to odwracalne? Czy może wina deprsji/dość silnego przygnębienia. Martwię się o niego...

Gość gość
A wiesz od czego? U niego był seks jakoś pół roku temu... Zawsze stawał... Jejku... Ale jest też ogólnie w podłym nastroju. Więc już sama nie wiem. A Ty u lekarza byłeś?

Nie byłem, ale jestem w takim wieku (45 lat) że możliwe są różne powody, albo problem nerwowy, albo coś nie tak z krążeniem

Gość gość
Rozumiem. Proszę powiedz, jak myślisz, jak to z nim jest? W związku był, gdzie oboje nie mieli planów. Przez wiele lat seks ponoć idealny, ognisty, ale rzadko. W ostatnim roku juz nie było czułości i pojedynczy seks, co 3miechy- ona w głebokiej depresji, on pod koniec i teraz tez nieszczesliwy. Ma 28 lat. Szkoda mi go strasznie...

Byłem w podobnej sytuacji jak twój facet, ale ciut starszy (31-32 lata) Wtedy wystarczyło że zacząłem się spotykać z innymi kobietami i od razu moje libido podskoczyło g***townie na skali. U twojego faceta, skoro jeszcze taki młody, podejrzewałbym raczej tło nerwowe.