Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość pytająca

jak z klasą podkręcić faceta?

Polecane posty

Gość gość pytająca

Powód mojego pytania wygląda następująco.Podoba mi się mój lekarz. Nie chcę "nic" od niego (spotkania, romansu, małżeństwa) :D Po prostu mam ochotę go trochę "poszczuć", tak dla kokieteryjnej rozrywki. Niedługo mam wizytę u niego i zastanawiam się jak przez te parę minut mogę pobawić się z nim w kotka i myszkę heheh. Jeżeli macie zamiar mnie krytykować to napiszę tylko,że nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi.:)

Gość gość
w kotka i myszke, ciekawe co powiesz na skalpel i zabawe wtedy? Co za łeb pisze takie tematy?

Gość gość
Autorko, to nie twoje pytanie jest glupie, to ty jestes glupia. Czlowiek to nie zabawka, zeby sie nim bawic. Jeszcze napisz, ze nosi obraczke, ale ci to zwisa, bo zabawa przede wszystkim. Totalna i/d/i/o/t/k/a.

Gość gość
Jaka lalunia, ja nie moge :) Niedowartosciowana jakas jestes, ze chcesz lekarza kokietowac w sumie bez sensu? Stuknij sie w lepetynke :) Tytul zwodniczy, mozna myslec, ze jakas kobieta z klasa, dama w nowoczesnym wydaniu pragnie zwrocic na siebie uwage mezczyzny, aby go soba blizej zainteresowac - a ta tu wyskakuje z czyms takim... No zal do kwadratu.

Gość gość
W tym, co planujesz, klasy nie ma w ogóle. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
autorko a ty byś chciała, żeby twojego faceta jakaś idiotka podrywala i wypinala sie przed nim bez majtek? no nie wydaje mi sie. A skoro to przystojny lekarz to na pewno samotny nie jest.

Gość gość
Nie wiemy, czy lekarz zajety, moze akurat wolny. Ale to bez roznicy. Pustaki takie kokietuja mezczyzn, daja plonne nadzieje, rania ich, a potem jeden z drugim, choc wartosciowy, traci zaufanie do kobiet w ogole i cierpia przez to zainteresowane nimi szczerze porzadne kobitki. Moj najlepszy kumpel na taka zmije egoistyczna i perfidna jak autorka trafil kiedys, szkoda gadac.

Gość gość
Hahahahahahahahaha dorosnij I dojrzej bo z takim podejsciem nikt cie nie bedzie szanowal.

Gość gość
Nr 1 z 15:34 - A Tyś kumpel czy kumpela?

Gość gość
Kumpel. Od kobiet moj przyjaciel teraz stroni, toleruje tylko moja dziewczyne, bo wie, ze jest w porzadku i nie manipuluje moimi emocjami.