Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adellka77

stęchlizna

Polecane posty

Witam. Kupiłam wiosną mieszaknie jakies 28 m. Przeprowadzilam generalny remont- wymian okien, drzwi, gładzie, scianki dzialowe z plyt gipsowych uszczelniane wełną, i teraz mam ciągły zapach stęchlizny, nie wiem gdzie i zjakiego powodu jest źródło tego. Dodam ze oczywiscie mieszkanie jest wietrzone, dobrze dogrzewane centralnym sa pochłaniacze wilgoci i nic. Zapach doprowadza mnie do obłędu. Prosze poradzcie cos bo nie amm juz opcji. Myslałm jeszcze o ozonatorze. Jesli ktos uzywał to prosze powiedziec jak dziala i na jaki okres wystarcza i czym sie kierowac przy zakupie bo widze ze sa w granicach od 250 zl w zwyz i imwieksza cena tym wieksza moc. Z góry dzieki za wypowiedzi

Nie musisz kupować ozonatora. W końcu nie będzie CI on potrzebny przez dłuższy czas. Ja bym raczej pomyślała o ozonowaniu wykonanym przez profesjonalną firmę. Nie piszesz skąd jesteś, ale tu przykładowa oferty firmy z Wa-wy: www.greenstyle.com.pl . Moim zdaniem to lepsza opcja :)

Gość gość
skoro wszystko masz nowe, nie powinno byc zapachu stechlizny. a podloga w jakim jest stanie?

Gość mamareginki
Nie mam sensu kupować ozonatora, zabieg ozonowania dezynfekuje pomieszczenie, usuwa nieprzyjemne zapachy http://alergia-ozonowanie.pl/ zapach stęchlizny w domu to koszmar, ale ozonowanie skutecznie nam go zlikwidowało.

Gość gość
oyUqXFuJReOhCc39UscBTqXG