Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy 18 tc co robic

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie i proszę o pomoc bo ja juz nie wiem co robić:( Wczoraj po oddaniu stolca na papierze toaletowym pojawiły się maleńkie jasnoróżowe plamki kwi(maleńkie). Po konsultacji z moim ginem ten kazał jechać do szpitala żeby mnie zbadał lekarz bo albo to z pochwy albo z o***tu al eto musi określić lekarz...pojechamł lekarz zajrzał i spytał czy mam twardnienie brzucha, ból... nic z tych rzeczy nie ma miejsca. zbadał i stwierdził że w pochwie nie ma śladów plamienia... kazał odpoczywać i wypuścił do domu...mój dr powiedział ze tak sie w ciązy zdarza i kazał przyjść na wyznaczoną wizytę za 1,5 tyg..dzisiaj znów to samo po oddaniu stolca maleńka plamka krwi na papierze toaletowym...wkładki zawsze czyste, śluz mleczny bez żadnych plamek, luteina(dopochwowa) też czysta, bóli brzucha nie mam...

Gość gość
kobieto , sprawdź o***t, pałęczką kosmetyczną , może masz jakieś lekkie pęknięcie czy coś ,

Gość gość
A nikt ci nie powiedział że może odpadły ciehemoroidy ?

Gość gość
lekarz prowadzący zasugerował ale ja nigdy z czymś takim nie miałam doczynienia...kurcze myślałam ze jak się krwawi z hemoroidów to jest tej krwi dużo a tutaj dosłownie plamki...takie jakbyś na małą krostkę przyłożyła papier...nie wiem czy mam nalegać na wcześniejszą wizytę czy czekać...

Gość gość
Wcale nie krwawo się mocno. Jesteś w ciąży a takie sprawy właśnie e tym okresie wychodzą. Idź e tym kierunku i lecz to.

Gość gość
Jak ciezka kupa była to moglas sluzowke uszkodzić albo z hemoroidow. Jak cię zbadali i ok to nie histeryzuj

Gość gość
ja miałam w ciąży problem z zaparciami i po oddaniu stolca zawsze na papierze były ślady krwi. Nic nie nie martw