Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Ciężko być takim samcem

Polecane posty

Mam kumpla polaka co wyjechal 4 miechy temu do Chin i pisze mi ze zajeebiste chinki jak sie ma krecone wlosy, wiecej jak 180cm i niebieskie oczy i biala skore, to leca na takich i ruuchanie, bo sie duzo bajek disneya naogladaly xD

Ja mam krecone oczy 180cm i niebieskie wlosy, powinienem chyba tam wyemigrowac i ohajtac sie z chinka laseczka

4 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Pato strimerzy mają najwięcej odsłon, bo normalne życie jest nudne którego nikt nie chciał by oglądać. I to nie jest tak że internety zepsuły ludzi , bo igrzyska i rozlewy krwi już dawno były najchętniej oglądane. 😁

Ale nie były tak powszechne.

4 minuty temu, Rosetta Stoned napisał:

Ja dzisiaj mam zamiar pol dnia spedzic na plywalni i saunowanie, trzeba sobie robic cialo greckiego Boga a nie siedziec w domu przy kompie

Ciekawe czy znowu jakies fajne laseczki w bikini beda, bardzo mnie kreca 🤩🤩🤩

Słusznie, ja skończę robić obiad i też idę.

41 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał:

To wszystko fasada , bo prawda może być zupełnie inna. Ale rzucenie ochłapów które budzą kontrowersje zawsze wywoła reakcję. 😁

Taa, to normalny facet tylko ma orginalne hobby- od nastu lat od rana do nocy zmysla na forum bajki o niespuszczaniu kup. To tylko taka fasada.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

1 minutę temu, Rosetta Stoned napisał:

Nie wiem gdzie moj portfel  ja prdl

I tak pusty 😄 

• Haha 2

Sprawdzalem konto w banku to hajs jest mam tam karte na plywalnie, a wczoraj jak wychodzilem od mamy to mialem w kieszeni ho sprawdzalem, a teraz nie moge znalezc ja prdl masakra!!

Oo jest jak dobrze  za lozkiem lezal xD znalazlem oo tak to uciekam na plywalnje robic sobie spa, milego dnia xD

4 minuty temu, Rosetta Stoned napisał:

Oo jest jak dobrze  za lozkiem lezal xD znalazlem oo tak to uciekam na plywalnje robic sobie spa, milego dnia xD

Spa xD Chyba zapomniałeś, jak ostatnio po pijaku się przyznałeś, że obcy ludzie z baru zasugerowali ci miejską saunę i darmową kąpiel, bo ...iłeś jak melina leżaka. 😄 

24 minuty temu, Miaina napisał:

Ale nie były tak powszechne.

Bo nie było internetów więc mniejszy przekaz był. 

Jest rynek który kształtuje popyt -podaż i na podstawie tego co kupią klienci jest produkt. Społeczeństwo gdyby nie chciało oglądać pato celebrytów, to ci splajtowali by tak jak firmy które nie generują przychodów. Proste. I teraz trzeba zadać sobie pytanie jakie mamy społeczeństwo. 😁

16 minut temu, Rosetta Stoned napisał:

Nie wiem gdzie moj portfel  ja prdl

Mam tylko nadzieję, że nie zgonisz na kogoś z forum winy, jak było z tą używaną kurtką którą dostałeś od...ekhem... przyjaciela.

Edytowano przez RC +

19 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Taa, to normalny facet tylko ma orginalne hobby- od nastu lat od rana do nocy zmysla na forum bajki o niespuszczaniu kup. To tylko taka fasada.

Jak zwykle nie przeczytałeś ze zrozumieniem prostego tekstu, bo nigdzie nie pisałem że jest normalny i że ma oryginalne hobby tłuku bez szkoły. 😁 

W mojej ocenie to jest poza żeby wzbudzać reakcje gawiedzi , bo jest osobą atencyjną. A jaka jest prawda o jego prywatnym życiu nikt nie wie nawet te które z nim pisały rok czy dłużej. 😁

1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Jak zwykle nie przeczytałeś ze zrozumieniem prostego tekstu, bo nigdzie nie pisałem że jest normalny i że ma oryginalne hobby tłuku bez szkoły. 😁 

W mojej ocenie to jest poza żeby wzbudzać reakcje gawiedzi , bo jest osobą atencyjną. A jaka jest prawda o jego prywatnym życiu nikt nie wie nawet te które z nim pisały rok czy dłużej. 😁

Wiem, wiem, zmyślanie całymi latami, kilkadziesiąt razy dziennie, praktycznie codziennie szczegółów swojego życia w Jukonie to też byla tylko taka fasada i ochlapy dla gawiedzi 😄 zatem masz dużo wspólnego z warszawskim milionerem.

jeebaly mi stopy kiedys bo kapalem sie w rzece, byly ulewy i bloto, a potem mokre nogi w skarpetki i w buty i po jakims czasie mi zaczely nogi gnic, ale to juz przeszlosc

ale to bylo straszne jak sie wstydzilem wejsc do czyjejs chaty bo wiedzialem, ze mi skarpetki napieerdalaja okropnie i smrod... i nie sciagne butow, dobrze ze to juz przeszlosc,

no kurtka byla warta z 500 funtow ale zostawilem w kamperze i zniknalem sobie na dwa dni i ktos mi podjeebal, no coz moze ktos byl w potrzebie i mu pomoglem, jeebac ta kurtke :D

16 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Wiem, wiem, zmyślanie całymi latami, kilkadziesiąt razy dziennie, praktycznie codziennie szczegółów swojego życia w Jukonie to też byla tylko taka fasada i ochlapy dla gawiedzi 😄 zatem masz dużo wspólnego z warszawskim milionerem.

Razem z tobą widział Wawe chyba w telewizji podstarzały zwyrolu. 😁

Chyba ktoś odwiedził plebanię, bo dziś niedziela i się zaczyna 😁😁

Za chwilę wjadą wózki, renty, kopanie w cyce i życzenia śpiączki. 

3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Chyba ktoś odwiedził plebanię, bo dziś niedziela i się zaczyna 😁😁

Za chwilę wjadą wózki, renty, kopanie w cyce i życzenia śpiączki. 

U ciebie wjechały a nie u mnie łysa 😁 

Kierowca karetki, który właśnie dotarł statkiem z jukońskiej dziczy do Krakowa, odpalił się, bo odwiedził księdza 😅Nawet Panna Jeż będzie zachwycona, jaki z niego Romeo. 

7 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał:

U ciebie wjechały a nie u mnie łysa 😁 

Wiem, że w więzieniu cię ogolili, ale wierz mi na słowo, że mam burze pięknych i gęstych włosów, niż ty kasy na koncie jako kierowca karetki i farmer 🤣🤣

Hejty zgłaszam. 

Lysa salowa ma geste wlosy a ja jestem policjantem ktory mieszka za jej plotem 🤣🤣🤣

A byly w tej bajce krasnoludki, elfy i smoki? A moze hobbity?

Wracaj do pracy salowa, bo pacjentow zaniedbujesz, i nie pij tyle alkoholu

7 minut temu, Rosetta Stoned napisał:

Lysa salowa ma geste wlosy a ja jestem policjantem ktory mieszka za jej plotem 🤣🤣🤣

A byly w tej bajce krasnoludki, elfy i smoki? A moze hobbity?

Wracaj do pracy salowa, bo pacjentow zaniedbujesz, i nie pij tyle alkoholu

Zgłoszone. 

17 minut temu, UNA MADRE NORMALE napisał:

Tobie przynajmniej nie wysłała żulica swojej sflaczałej doopy 🤢

Twoja doopa nie lepsza 

Może i ciężko, ale i tak bardziej lekko niż bycie samicą moim zdaniem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się