Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurka111

zlosliwa szwagierka jak reagowac?

Polecane posty

Gość laurka111

trafila mi sie zlosliwa szwagierka :( kiedy ja jeszcze studiowalam a ona nie, uslyszalam że "i tak na pewno nie znajde pracy, ze tak bedzie i wspomne te slowa".prace znalazlam i to bardzo dobrą.wiec mylila sie.ona nadal nie ma pracy a minelo kilka lat. jak urodzilam dziecko to uslyszalam ze jej dziecko w tym wieku wazylo wiecej, a jak ktos z rodziny podwazyl te slowa to przyniosla ksiazeczke zdrowia zeby potwierdzic ze ma racje.jak moje dziecko mialo robione badania i niestety slabiej wyszly juz uslyszalam ze jej mala ma lepsze wyniki.czare goryczy przelal tekst "po co karmic piersia skoro dzieci i tak choruja" - tekst powiedziany po naszym pobycie w szpitalu.tekst byl odpowiedzia na slowa mojego meza ze ja karmie nadal piersia wiec i ona powinna brac przyklad.w jej towarzystwie chodze jak na szpilkach bo wiem ze mnie zaraz obrzuci jakims zlosliwym tekstem.zle sie czuje w jej obecnosci.na dodatek mamy dzieci w tym samym wieku ktore ona ciagle porownuje.nawet mojej kumpeli powiedziala cos dziwnego na imprezie kiedy jakis chlopak do mojej kumpeli zagadywal to szwagierka powiedziala do niej cos w stylu "do mnie tez startowal ale powiedzialam mu ze mam meza" moim zdaniem nie wypada mowic takich rzeczy.co myslicie o tej sytuacji?jak reagowac na ta kobiete?

Gość Nie kwaś
Zaczynasz być nudna, pierniczysz wiecznie o tym samym.SPADAJ !!!!😠

Gość gość
toksyczne babsko 😠 najlepiej olewac, tez mam takich w rodzinie :o

Gość laurka111
niestety olewanie powoduj***ardziej zlosliwe docinki,mysle ze jest zakompleksiona i tymi porownaniami probuje podratowac swoje poczucie wartosci

Gość gość
bidulka. po co z nia rozmawiasz, olewac gada i juz.

Gość gość
każda matka chce zeby jej dziecko było lepsze, nie zwracaj na to uwagi. Jesteś przewrażliwiona. Moja synowa i je bratowa urodziły dzieci w odstępie 2 tygodni. Tamten jest mały i drobny, nasz jest wysoki i potężny. tamten zaczął mówić mając rok, nasz jak skończył 2 lata. Bez przerwy to słyszę , a dzieci się lubią i bawią. Jest tylko mały zgrzyt bo nasz od czasu do czasu tamtemu przyleje.

Gość gość
daj jej w ryja i będzie spokój