Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to poczatek porodu

Polecane posty

Gość gość

Termin mam na jutro a dzisiaj pojawily sie skurcze takie dosc bolesne ale do wytrzymania co 10min i trwaja tak ok 50sekund. Miedzy skurczami czuje sie dobrze i nic mnie nie boli. Wzielam kapiel i lezalam w wannie ok 20minut i w tym czasie nie mialam skurczy ale jak tylko wyszlam to odrazu sie pojawily. Czy to moze byc poczatek porodu? Rozwarcie na 2cm mam juz od 2tyg i czop tez juz dawno wypadl. Co robic? Nie chce jechac bez powodu do szpitala bo pewnie nawet jak to nie porod to i tak mnie zostawia na obserwacji.

Gość gość
ja bym na twoim miejscu powoli szykowała się do szpitala, też mam termin na jutro ale byłam już dziś u gina i powiedział że nic nie wskazuje na poród nawet w najbliższych dniach. ale ja nie mam ani skurczów, ani rozwarcia, ani nawet czop mi jeszcze nie wypadł. ale w twoim przypadku bym się powoli wybierała do szpitala. powodzenia :)

Gość gość
Mozesz sie szykować bo to raczej zaczyna się poród.ale do szpitala jedz,jak będziesz,miala tak co 5min.

Gość gość
Raczej się zaczelo. Pomału się szykuj. Jedz jak będą tak co 5 min chyba że masz posiew pozytywny to lepiej szybciej