Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy regularnie usuwacie znajomych z Facebooka

Polecane posty

Gość gość

Np. takich z ktorymi nie macie juz kontaktu lub takich ktorzy wam juz nie odpisuja na wiadomosc**prywatne?

Gość gość
up

Gość gość
oczywiście od razu wywalam jak nie odpisuje to hooj z nim/nią

Gość gość
Gosc 16:01 serio? :D :D usuwasz od razu kogos kto ci nie odpisuje? :D :D :D

Gość gość
no, a co za problem?

Gość gość
Wcale nie usuwam. Wiele o sobie nie zdradzam na Facebooku, więc wszystko mi jedno kto to czyta. Kto jest w moich znajomych to też o niczym nie świadczy. Znajomy to nie to samo co przyjaciel. Akceptuję zaproszenia nawet od ludzi, których nie kojarzę, bo nie mam pamięci do nazwisk i twarzy. Później jak spotkam tę osobę to ona będzie się zastanawiała dlaczego nie przyjęłam jej do znajomych skoro się znamy. Żadnych mostów za sobą nie palę.

Gość gość
Z Facebookiem to jest wlasnie problem taki, ze wiele osob wysyla zaproszenia do takich osob, ktore owszem kojarzy z widzenia, ale w realnym zyciu te osoby nawet "czesc" na ulicy nie mowia. Ja tez tak mialam. Dostalam zaproszenia od takich, ktore znam z widzenia z czasow szkolnych. Ok, zaakceptowalam. Nawet zaczely komentowac, typu Hej, kupe lat, co tam slychac, super wyg;adasz itd :D Ale potem jak minelam sie z taka na ulicy, to...zero, nic, zadnego czesc, zero reakcji. Wywalam takie osoby ze znajomych od razu. Po c***j ma mi sie gapic na fotki i doope obrabiac?