Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

24 stopnie w domu przy NOWORODKU

Polecane posty

Gość gość
nie wyobrażam sobie mieć w domu mniej niz 23 st. 17-18 st w nocy??? ja bym chyba zamarzła, u mnie dzieci non stop się odkrywają jak śpią. a rano? w takiej zimnicy to nawet z łóżka nie chce sie wstać.

Gość gość
Na studiach mieszkałam na stancji, tam było ok 18 stopni w nocy i 19-20 w dzień. To są moim zdaniem temperatury dla pingwina, mi zanikały w takich temp. wszystkie funkcje życiowe oprócz oddychania. Najlepiej jeszcze pupę papierem ściernym podcierać. Ja lubię mieć ciepło w domu, powyżej 21 stopni w dzień :) jak idę do kogoś i ma taką lodówkę w domu, to zastanawiam się co to za przyjemność z życia.

u nas w dzień ok 22 stopnie, w sypialni wieczorem 20-21 (mam termometr przy łóżeczku), a w nocy temp spada do 18. córa jest zdrowa. ludzie przychodzą i mówią, że u nas zimno, a nam jest ok, choć ja jestem zmarzluch :)

córa ma 5 mieś. grzaliśmy po przyjściu ze szpitala kilka dni, ale nie mogliśmy spać z tego ciepła i zmniejszyliśmy do naszej normalnej temperatury. w łazience mam cieplej - 23-24 stopnie

Gość gość
Mój synek ma kolkę,ciągle płacze,lekarz zalecił temperaturę w domu 19-20st. Faktycznie zmniejszyliśmy do 20 i zachowuje się znacznie lepiej.Szybciej zasypia i dłużej śpi. Nie przegrzewajcie dziecka bo to niezdrowe

Gość gość
a ja mam pytanie to jak dlugo w piecu palicie jak w domu macie 24-25 stopni. np w maju jest 20 stopni to wtedy grzejecie bo w domu nie ma 20?

Gość gość
ja mam ogrzewanie gazowe:P wiec jak temperature spada ,piec sie ur******* sam i dogrzewa do temperatury na termostacie.

Gość gość
ja mam tak 23, 24 stopnie i nie wyobrażam sobie mieć zimniej. wcale mi nie gorąco, jak oglądam coś albo leże to ubieram swetr bi mi zimno :p