Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

co robić??

Polecane posty

Gość gość

Mam problem otoz jestem z moim chlopakiem od ponad pol roku mieszkamy za granica i tu go poznalam ostatnio wyszpiegowalam na naszym skype ze po naszej klotni ktora miala miejsce na poczatku naszej znajomosc**** 2mies. gdzie juz ze soba sypialsmy i zerwalismy ze soba kontakt on sobie odnowil kontakt z byla(byli w zwiazku na odleglosc) malo co ona do niego przyjechala z Polski na 3 dni przyznal mi sie do tego po dluzszym gnebieniu wrocili do siebie i sie poklocili bo chciala zrobic z niego kure domowa w meskim wydaniu zeby wrocil do kraju stwierdzil ze jest nie normalna tym samym przestali ze soba wogole sie kontaktowac czasami ona do niego wypisuje ale moj dzielnie ja olewa mowi ze zaluje tego wszystkiego ze byl wtedy zly na mnie i bal sie byc ze mna ze wzledu na nasza roznice wieku.wrocilismy do siebie po tym jak on ja pogonil zaufal mi mowil ze tesknil za mna i nie umial sie pozbierac jak wszystko sobie przemyslal i poukladal...jest nam dobrze mamy plany na zycie chcemy zalozyc rodzine. ale to mi nie daje spokoju tez na zlosc wtedy z kims sie spotykalam ale nic nie oczeliwalam od tej osoby nic innego moj obecny powiedzial ze nie wolno wchodzic z zwiazku w zwiazek sam mnie pouczal a co z tego wyszlo :/ co o tym sadzicie warto sie tym zadreczac.?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować