Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Majka 20

POMOCY nie wiem co mam zrobić

Polecane posty

Gość Majka 20

Witam drogich internautów! Poszukuje dobrej rady i wsparcia ponieważ mam poważny problem. Jestem zaręczona od 3 lat we wrześniu wychodze za mąż. Wydawałoby się ,że to najszczęśliwszy czas jaki może być w związku jednak nie u mnie... Moj przyszly mąż ma brata który dużo pije i podejrzewamy ze zarzywa narkotyki wraz z narzyczonym nie wiemy co mamy z nim zrobic on ciągle się awanturuje a rozmowy z nim i jego dziewczynom niczym nie skutkują . Gdy próbujemy jakoś na niego wpłynąć to odwraca kota ogonem i twierdzi ze to my próbujemy wmówić mu ze jest najgorszy. Probowałam rozmawiać z jego dziewczynom aby na niego wpłyneła ale z całej tej rozmowy oczywiście wyszło na to że to ja sobie wszystko wymyśliłam i do mojego domu przyszedł kumpel brata mojego narzeczonego ,ktory jest ćpunem, powiedział ze to własnie brat mojego narzeczonego go przyslał i zaczął mnie straszyć ,że sobie coś na ich temat wymyślam i że go popamietam. Gdy opowiedzieliśmy całą tą sytuacje mojej przyszlej teściowej to bardzo się zezłościla i powiedziala ze wyrzuci złego syna z domu jesli sie nie zmieni. Jednak ona z tym faktem nic ni zrobila a ponadto normalnie rozmawia z tym synem a nasze ostrzeżenia zwyczajnie olała ... Po ślubie mam się wprowadzić do narzeczonego jednak niechcę tego robić bo w tym domu mieszka jego brat ktory zachowuje sie naprawde nie donrze i nie dosc tego ciagle robi awantury sama nie wiem juz co mam robic naprawde bardzo kocham narzeczonego ale nie wiem co mam zrobić PROSZĘ O RADĘ POMÓŻCIE

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować