Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunny852

nieregularne miesiączki

Polecane posty

Gość sunny852

Witam! Mam 17 lat i miesiączkuję od ok. 5 lat. Miesiączki są nieregularne np. co 2, 3 miesiące. Oprócz tego pojawiają się krwawienia między miesiączkami albo skrzepy w moczu. Odczuwam też ból u dołu brzucha, szczególnie po prawej stronie, ostatnio boli mnie też bardzo po środku. Objawy pojawiły się ponad rok temu, tylko nie były one tak nasilone jak teraz. Byłam wtedy u ginekologa, miałam robione USG i wszystko było w porządku. Później ginekolog skierował mnie do szpitala na oddział endokrynologii, tam zrobiono mi badania hormonalne i też wszystko wyszło dobrze i mnie wypuścili. Chciałam iść jeszcze później do ginekologa ale objawy ustąpiły, więc nie poszłam. Teraz niestety znowu powracają ale bardziej nasilone. Robiłam sobie też ostatnio badania: badanie moczu, morfologia i transferyna i również wszystko wyszło dobrze. Już nie wiem co mam robić. Czy któraś z was też tak kiedyś miała?

Gość gość
miesiączki mogą się regulować do 7 lat nawet więc jeszcze chwilowo nie musisz mieć powodów do niepokoju, zwłaszcza że c**** badaniach powychodziło wszystko dobrze. Mam już trzydziestkę na karku ale tez miewam krwawienia międzycykliczne, czasami jak mam na koncie przemęczenie.