Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńka 30

gul w gardle

Polecane posty

Gość kasieńka 30

hej,mam 31 lat ,od jakiś 9 msc mam gulę w gardle.Gdy jestem w domu,nie czuję .ale gdy mam wyjść np do sklepu lub po dziecko do szkoły gula się pojawia i mam uczucie że mogę się udusić.Do tego zaczyna mi się odbijać,a wcześniej do tego strasznie szalało mi serce,tyle że teraz przyjmuję tabletki na nie,to nie odczuwam.Nie wychodzę z domu bez wody mineralnej lub czarnych hoollsów,bo trochę pomagają.Nie jestem w stanie ustać w sklepie w kolejce,bo czuję takiego gula że mam wrażenie ,że zwymiotuję.Zanim wyjdę z domu,to się zastanawiam jak to będzie,czy mnie chwyci gul,czy nie.Jestem załamana ,bo ja lubię ludzi,rozmawiać,przebywać,ale od 9 msc unikam wszystkich.Rozmawiam jak muszę,a w glowie się zastanawiam czy mnie zaraz gul nie chwyci albo czy ta osoba to może widzi po mnie ,że mnie ściska.Już nie wiem co robić,już mam tego dosyć,męczę się sama ze sobą.nigdy nie podejrzewałam ,że tak kiedyś ze mną będzie.

Gość kasieńka 30
dodam jeszcze,że chciałaby żeby to mineło,nie chce się juz dalej męczyć.Chciałabym pójść do pracy i czuć się tak jak wczesniej.Zrobiłam też badania rozszeżone krwi i wszystko ok,mocz ok tsh i inne ok to wychodzi że jestem zdrowa a czuję się jak wrak,jak dziad jak jakiś psychol.To,że jeszcze nie zwariowałam jeszcze,to dzieki mojemu dziecku,bo jak czytam na forach ,że sa osoby które męczą sie z tym po kilka lat,albo gula znika a po kilku latach powraca to mam normalnie dosyć.Jeśli masz podobny problem to napisz,porozmawiamy,jakoś się pocieszymy na wzajem w cierpieniu