Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kondom w stałym związku

Polecane posty

wiem,ze są takie kobiety bo pracuję z kobietami i czasami,na babskich spotkaniach rozmawiamy o tym i o tamtym,ale seks w prezerwatywie to wg mnie niszczenie więzi uczuciowej pomiędzy mężczyzną,a kobietą,rozumiem ludzi ,którzy są singlami i spotykają się z przygodnymi partnerami tylko do seksu

Gość gość
Trują się kobiety tabletkami, i wy je niby kochacie. To dopiero jest poniżające.

Gość gość
r*****ie w gumie to masakra, chyba że przygodne panienki

Gość gość
Dajcie spokój. Prezerwatywy ciągle są na szczycie jeśli chodzi o antykoncepcję. Skoro większość ludzi wybiera prezerwatywę, a nie tabletki to znaczy, że prezerwatywy są lepsze.

Z opinią jest jak z d**ą moi drodzy. Każdy ma swoją. Ja już napisałem, że razem z żoną podjęliśmy taką decyzję i nie ma co marudzić. Skoro zależało mi na tym, żeby żona się nie faszerowała chemią, którą napychają nas koncerny farmaceutyczne, a ćwiczenie refleksu mi nie odpowiada, to akurat prezerwatywa w naszym mniemaniu była najtrafniejszym wyborem. Ja nie krytykuję Waszyzch decyzji, wręcz przeciwnie, sam uważam, że bez gumki jest fajniej. Wypowiadam jedynie swoją opinię.

Gość gość
ja wole prezerwatywy.bo jak bym dala mojemu bez to potem by mi sie s****a z psiochy przez dwa dni wylewala bllleeeeee

Gość gość
gosciu od stosunku przerywanego.wspolczuje twojej kobiecie ze tylko dbasz o swoja prxyjemnosc.wiekszosc kobiet podczas stosunku przerywanego nigdy nie dochodzi

Gość gość
kupiliśmy z mężem prezerwatywy 3 miesiące temu, może ktoś chętny to odsprzedam, bo szkoda żeby się termin ważności skończył.

Gość podziurawiłam wszystkie
niech przyrost naturalny nastapi a nie takie k****enie się :)

Gość gość
Niby dlaczego nie zachodzą przy przerywanym? Ja dochodzę zawsze.

Gość gość
ja uwielbiam jak kończy we mnie i sperma rozlewa się po prześcieradle.

Gość gość
Dam sobie łeb poniżej d**y uciąć, że tu wypowiadający się zwolennicy seksu bez prezerwatywy to wyłącznie faceci :) By nie było, jestem facetem i jestem za używaniem prezerwatywy. Poza pewnym wizualnym dyskomfortem nie odczuwam różnicy.

Gość gość
bo nie ma przeciez niz piekniejszego niz wylewajaca sie przez kilka godzin sperma:O

Gość gość
ten co chce, żeby mu łeb uyebać to pewnie jakaś laska, co nie lubi spermy. Każdy facet woli dymanko bez gumeczki. tak było, jest i bedzie.

Gość gość
''seks w prezerwatywie to wg mnie niszczenie więzi uczuciowej pomiędzy mężczyzną'' graluluję podejścia.... zacofany, głupi naród, tylko tych dzici szkoda, co sie rodzą w niechcianych rodzinach po wpadkach

Gość gość
Każdy facet ? mów za siebie kretynie :)

Gość gość
pewnie c***a jakaś pakująca w annusa i nie chce uj**** se chóóója gufnem.

Gość gość
albo sam daje zada i nie chce być oblewany w odbycie przez kolegę nasieniem, więc mówi że woli w prezerwatywie

Gość gość
w temacie tym nie bierzemy pod uwagę pederastów - kolegi co woli w kondomie

Gość do pani powyżej
a dlaczego nie lubisz ? jakie masz różnice w odczuciach z gumką i bez niej?

Gość gość
a od kiedy to gumka zabezpiecza w 100% przed ciążą?? i oczywiście też ludzie używający gumek nigdy nie mają niespodzianek? :D Gumka także nie zabezpiecza przed chorobami wenerycznymi, a jakoś wszędzie reklamy promujące że są takie pewne, figa nie pewne. Mikroorganizmy są mniejsze niż szczeliny w gumce a potem ludzie zdziwieni niespodziankami po użyciu idealnego, bo reklamy tak głoszą sprzętu :o

Gość Boadupczyciel
Wiecie, tak patrząc na wasze osoby nasuwa mi się myśl że prezerwatywy powinny być obowiązkowe, już dość kretynów i debili chodzi po tym świecie. Dziękuję za uwagę.

Gość Boadupczyciel
sam jak posuwam swoją siostrę to zakładam gumkę żeby za 9 miesięcy kłopotu nie było ;)

Gość gość
Kobiety nie lubią gumek, bo każda kobieta chce dziecka. Jak bierze pigułki to zawsze może łapać faceta na dziecko. Kobieta wie, że to od niej zależy kiedy zajdzie, a facetowi nie musi nawet nic mówić i dzięki temu czuje, że ma ogromną władzę nad facetem.

Gość gość
oprócz tabletek sa jeszcze spirale