Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_mądry

Znajoma jak sie nagle dowiedziała

Polecane posty

Gość facet_mądry

że dostałem mieszkanie w spadku to zaczęła się do mnie przymilać pyta się jak sie czuje co tam u mnie a wcześniej (a znamy sie 4 lata) miała mnie praktycznie w d***e co to znaczy ?

Gość gość
Musi być materialistka.Mieszkanie to nie wszystko! Powinien liczyć się człowiek chyba,- nie? Olej ją, nie rozmawiaj na takie tematy z wredną duszą:D

Gość gość
nie gadaj z nia :)

Gość gość
to , że kocha pieniądze. Jak chcesz mieć znajomych to nic nie mow . Ludzie sa chciwi ,jak zobaczą ze komus się lepiej powodzi to by pozabijali :D

Gość gość
interesowana i tyle. ale faceci też są tacy.Często ludzie szukajakogos ustawionego w zyciu,żeby nic nie musieć robić a partnerem się chwalić na zasadzie 'zobacz,kogo mi się udało złapać, jest mój'.

Gość gość
często jest też tak, że jak jesteś sam, dopiero zaczynasz cokolwiek robić ze swoim życiem i potrzebujesz wsparcia, przyjaciół, to każdy ma cię w d***e. Ale tylko, gdy coś osiągniesz, rozwijasz się, tonie wiadomo skąd gromadzą się wokół ciebie ludzie.

Gość facet_mądry
no właśnie też sie zdziwiłem, ale tak myślałem, że o to chodzi, nie potrzebnie sie wygadałem. Oj ja głupi ! :(

Gość gość
ja mysle ze ona poprostu cie lubie, myslisz ze leci na mieszkanie??hehe dobre, przeciesz nie zostales nagle milonerem a dostales tylko mieszkanie, ktore nawet po slubie bedzie tylko twoje a nie jej.

Gość gość
Miałem podobnie.Odkąd zająłem eksponowane stanowisko zaczęło powodzić się finansowo nagle wokół mnie mnóstwo kobiet.Olałem wszystkie bo przecież do pasztetów nie należę, z tym że nie byłem kasiasty:D