Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bmwslaskbmw

Hey jest tu ktoś kto interesuje się BMW? :)

Polecane posty

Gość bmwslaskbmw

Szukam kogoś kto jeździ i interesuje się Bmw seria 3 i chciał by się pochwalić swoim autkiem ;) i wiedza na temat BMW

Gość gość
Bardzo Mizerny Wóz :p

Gość bmwslaskbmw
Pytał się ktoś ciebie o coś?? Jak się nie interesujesz to spier....

Gość facet_mądry
ja miałem E91 co chcesz wiedzieć ?

Gość bmwpoznanbmw
witam ja posiadam bmw seria 3 i chwalilem sie juz tym na innych forach ale i tutaj nie zaszkodzi. moje autko jest czerwone i ma 4 kola wiem o nim bardzo duzo. a twoje?

Gość bmwslaskbmw
Jaki silnik ile koników?? Rocznik ?? Kolor nadwozie itp :) może jakieś fotki

Gość bmwslaskbmw
A moje to e46 kombi a drugie to również e46 coupe szare

Gość facet_mądry
heh powiem ci kolego, że już go nie mam i się cieszę :) bo takiego g***a dawno nie widziałem, lista usterek: - chacząca skrzynia 1ka - trzeszczące wnętrze - g******e skrzypiące i mało trwałe zawieszenie - uszkodzone popychacze w silniku 320d 163km - cieknąca turbina - zapchany i śmierdzący filtr dpf - na mrozie słabo odpalał uszkodzony moduł grzania świec - wariująca klimatyzacja - potrafiła nagle zacząć grzać nie wiadomo czemu - wadliwa kolumna kierownicy, zablokowała sie blokada elektryczna i nie szło nic zrobić Sprzedałem to g***o i sie ciesze jak cholera że jakiś frajer kupił to cudeńko :)

Gość Czarna Noxelia
03.02.14 [zgłoś do usunięcia] bmwslaskbmw I już wyszła kultura z wieśniaka w dresowozie. :D

Gość facet_mądry
na plus to małe spalanie i wygląd na felgach od mki, ale jak masz e46 to sie na to nie przesiadaj poważnie ci mówie, mój był rocznik 2007 220 tyś przebiegu.

Gość łańcuchodkrowy
Witajcie koledzy i ...koleżanko? Ja jestem posiadaczem F30. Pewnie zdziwicie się, ale nie jeździłem nim jeszcze szybciej niż 49 km/h, a śmigam nim już 2 latka :) hehehheh

Gość facet_mądry
BMW - Będziesz Miał Wydatki :)

Gość bmwslaskbmw
Dlatego ja uznaje tylko serię 3 do e46 wydaje mi się ze najbardziej wytrzymały i wizualnie wygląda super jedną z moich e46 ma 231koników silnik 330Ci

Gość bmwslaskbmw
Jeśli ktoś chętny to zapraszam do polubienia na fb BMW seria 3 fan club

Gość facet_mądry
e 46 to było na swoje czasy całkiem dobre autko, choć zawias też słaby, te nowe bmki to już nie to np. X1 czy X3 naprawdę tandeta, te droższe są super, ale one i cene mają wysoką, 200tyś przebiegu to ciężki temat dla tych nowych aut tylko teraz dylemat co tu kupić ?

Gość nażelowany grzesiu
łańcuchodkrowy a wymieniałeś już olej? bo ja kupiłem swojego e90 w 2010 i muszę przyznać , że do tej pory skurczybyk nie rzęził o nowy !! silnik nie do zatarcia !!

Gość zakochanyjaaabmw
KOLEDZY POMOCY niedawno żona pozwoliła mi za dobre sprawowanie dosiąść jej rumaka (konkretniej F30) dziś przytarłem go z boku cofając co robić?! zobaczy to w ryj dostanę :(:(:(

Gość zakochanyjaaabmw
chlip

Gość gość
Każdy ma swój rozum, i auto nie ma nic do tego. Bardziej czepiał bym się kierowcy który pije a potem siada za kierownicę a nie marki samochodu bo to nie ma nic do rzeczy...

Gość on29wawaaw
Mam e36 318i rok92 i jestem zadowolony.Części tanie, super zabawa w zimie bo napęd na tył.Jak na swoje lata wygląda nieźle,rudy go jeszcze nie bierze.

Gość gość
Mam e36 wiśniową kupiłam ją 3 miesiące temu 91r 1.8is swap 140 koni. Miałam na początku 1.8,ale niestety silnik się tak pocił a palił więcej niż teraz. Najgorsze jest to,że w gazie zwykłym co teraz kolejny wydatek na sekwencję ,bo niestety przepływka nie wytrzymuje już 4 razy kupowałam nową,a z tym gazem same problemy najczęsciej teraz co chwile parownik zamarza przy minusowej temp. Ale ogólnie autko super! Gorąco polecam.Ma wygląd oraz charakter. Typowe dla młodzieży :)

Gość gość z wcześniej
Oj, nie ta wersja.

Gość gość
BMW - Bolid Młodzieży Wiejskiej

Gość gość
Macie może jakieś fotki autek waszych? :)

Gość bmwslaskbmw
Możemy się jakoś wymienić jak coś

Gość gość
ja mam e 36 zagazowana zrobilem na gazie 120tys i nadal jezdzi ma juz ponad 300 tys niewiem o ile koles przedemna cofnol licznik bo raczej byl cofany a to co tu pisza pajace anty bmw niech nadal jezdza swoimi zgnitymi oplami i niech sie nie wypowiadaja na ten temat