Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kurtka na wiosnę za 500 zł to przesada

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam sobie dzisiaj wiosenną kurteczkę w Massimo Dutti i zapłaciłam za nią 500 zł. Moja współlokatorka powiedziała, że chyba jestem nienormalna, że kupiłam tak drogą kurtkę i że za tę cenę, mogłabym kupić sobie 3 różne :O Powiedziała jeszcze, że przesadzam. Czy miała rację? Wg Was kurtka za 500 to przesada?

Gość gość
przesada. miala racje

Gość gość
po co ci 3 kurtki na wiosnę? jedna porządna wystarczy. a cena? no cóż, jeśli cię stać to i za 1000 możesz sobie kupić. a współlokatorka pewnie zazdrości.

Gość gość
Lubię mieć ubrania dobrej jakości, a MD wiem, że takie ma. Poza tym kurteczka jest klasyczna, więc będę mogła nosić ją latami bo nigdy nie wyjdzie z mody. Wiadomo, że nie kupiłabym bluzeczki za kilkaset zł, ale kurtka czemu nie? W kurtce się chodzi codziennie, jeździ się w niej kimunikacją miejską itd. więc jest narażona na hmm różne uszkodzenia :P dlatego uważam, że w takie ubrania warto inwestować

Gość gość
jesteś po prostu debilką skoro za szmatę wartą 5 zł wyprodukowaną w chinach dajesz 500zł... no ale dzieki takim głupim jak ty marki zarabiają kokosy, ktos musi kupowac to badziewie i napędzać kiesę miliarderom, którzy dorabiają się na niewolniczej pracy chinczykow albo kobiet z bangladeszu

Gość gość
jeśli ma się na to kasę to dlaczego nie kupić sobie drogiej kurtki.Ja sama nie mogę sobie na to pozwolić.

Gość gość
jaka dobra jakość? hahaha jesteś śmieszna. Wszystko i tak z chin a jakość ta sama jak kurtki za 50zl, ty placisz za METKE, sama pewnie po studiach bedziesz zarabiac grosze wiec nie wiem czemu sie dokladasz do kiesy miliarderow? glupota

Gość gość
lepiej kupić jedno a dobre kupuję płaszcz za 1500 i chodzę nawet dwa sezony, to nie jest żaden luksus

Gość gość
massimo dutti to ten sam producent co zara, czyli szmaty o zawyzonej cenie

Gość gość
I co z tego ze w Chinach! Ciuchy nawet najlepszych projektantów sa tam szyte, tyle ze z dobrych materiałów. Co prawda wzięłam kredyt studencki na to kurtkie, ale mysle ze posłuży mi na kilka lat, a koleżankę pewnie żal d**ę ściska ze jej na tako nie stać.