Champi 0 Napisano Luty 3, 2014 Jeśli tak to ten temat jest dla Ciebie :) Wiem jak to czasem jest wmówić sobie ciążę, znajdować objawy po tygodniu i ciągle o tym myśleć. Obecnie też się martwiłam ale przemyślałam sobie wszystko i wiem, że prawdopodobieństwo jest zerowe. Stworzyłam ten temat abyśmy wzajemnie się wspierały, bez znaczenia na wiek i na sytuację. Dla niektórych pewne sytuacje mogą być oczywiście, a dziewczyny po nocach spać nie mogą :). Chciałabym też, aby tutaj, na tym topicu żaden problem nie był wyśmiewany. To co dla jednej jest sytuacją oczywistą drugiej może spędzać sen z powiek. A my dziewczyny powinnyśmy się wspierać :) Więc, jeśli macie jakiś problem to piszcie, mam nadzieję, że uda nam się stworzyć nasz mały kącik, będziemy się wspierać i szanować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2014 ach, jak milo widziec taki temat :) ja troche sie martwie ale czekam jeszcze na okres ktory ma przyjsc w niedziele. takze sporo czekania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kar1 Napisano Luty 3, 2014 super temat ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2014 byłam na etapie wykonywania testów ciążowych,nawet na bete poszłam chyba ze dwa razy,wkrecałam sobie wszystkie możliwe objawy i w lipcu zakończyłam ten cyrk założyłam spiralkę i.....został mi mini cyrk bo kocham się z prezerwatywa:) ale jeste spokojna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 3, 2014 gość- w niedzielę to już niedługo, spokojnie. Ja np. mam dopiero 6 dzień cyklu, a chłopak parę razy włożył mi go wczoraj.... Ale chyba jak miałam krwawienie lekkie i dziś też mam to nic nie mogło się stać? Dodam, że wcześniej przed włożeniem go już raz doszedł :(. Ale chyba tak łatwo się w ciążę nie zachodzi, co? :D Mam cykle 30 dniowe. Ps: Możesz opisać swoją sytuację to spróbujemy pomóc :)) No taki temat kiedyś widziałam już i dziewczyny naprawdę super się wspierały! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2014 spirala i prezerwatywa . to może już calkiem zrezygnować z sexu .? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kar1 Napisano Luty 3, 2014 u mnie właśnie było tak, że nie odbyłam stosunku tylko petting a za 5 dni pojawił się okres (chyba). Ale mam takie schizy że mogło dojść do zapłodnienia jak nie wiem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 3, 2014 Jak spirala i prezerwatywa to nie ma szans! Może dla pewności stosujcie do tego przerywany? A u mnie są jakieś szanse? Odpowiedzcie, proszę! Kar1 - przecież po coś jest to ciśnienie jak facet ,,wystrzela'', prawda? I jakby patrzeć to naprawdę nie tak łatwo jest zajść w ciążę. A jak miałaś okres to nie możesz być w ciąży. Ja od tej pory dopóki tabletek nie będę miała to zero seksu (najwyżej petting). Powiedzcie co sądzicie o mojej sytuacji! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2014 no to Ty chyba masz niskie szanse by zajsc. no ja ostatnio miewalam rozne hustawki nastroju. normalnie sb siedzialam i chcialo mi sie plakac bez powodu. sama sie zastanawialam co sie ze mna dzieje. kiedyindziej caly dzien sie smialam. poza tym mialam plamke krwi na wkladce. i mam wrazenie ze mam wiekszy apetyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kar1 Napisano Luty 3, 2014 Przed chwilą było pisane, że nie wyśmiewamy się z różnych sytuacji ;) wiesz, co na początku byłam pewna że szanse są znikome, ale jak zaczęłam czytać w interncie różne sytuacje, to sama zwątpilam. Zaczęłam sobie wszystkie objawy wmuszać, wydawało mi się że mam brzuch powiększony, piersi to sie stawało juz nie do wytrzymania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2014 mąż nie wie że mam spiralkę bo nalegał by na seks bez gumki a tak niby jest jak dawniej tylko ja wiem,że szans na ciąże nie ma:) chociaż jakbym sobie dobrze nawkrecała to kto wie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 3, 2014 gość na bank jesteś w ciąży po petingu ... 99% Przepraszam bardzo ale pisałam, że nie życzymy sobie tutaj takich ironicznych odpowiedzi, prawda? Pomagamy sobie bez względu na problem. Więc jeśli Ci się nie podoba to się nie udzielaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 3, 2014 gość - wahania nastrojów, apetyt i do tego plamka krwi to początki okresu i czas przed nim! Spokojnie ^ ^ Czyli u mnie szanse są praktycznie zerowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kar1 Napisano Luty 3, 2014 Champi - a robiłaś test ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2014 no jak masz 30 dni cylku to raczej zerowe :) i dzieki za odp :) czekam na niedziele :) przynajmniej mam oparcie :) chociaz ta plamka mnie zaniepokoila bo wczesniej tak nie mialam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 3, 2014 Jak ja to wczoraj miałam. Ogólnie to był seks analny i niechcący zjechał z 3 razy tam niżej. Ale to był 5 dzień cyklu! Miałam krwawienie, dziś 6-ego dnia też mam lekkie i już się kończy okres. Cykle mam 30 dniowe. A jakbym miała krótsze niż 26 dni to istnieje możliwość dni płodnych ale tak to nie :). Wytrysku nie miał na mnie ani we mnie, jak miał to ja już byłam ubrana :D Pierwszego też nie miał we mnie tylko na podłogę, hyhy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2014 dziewczeta za duzo sie stresujecie . wszystko bedzie dobrze po petingu w ciązy nie bedziesz skoro wytrysku nie było w pochwie , tak samo pani od oliwki bambino ciąża tu marna z tego , tylko dla zasad higienicznych sie nie robi takich rzeczy . pozdrawiam dziewczęta i wiecej spokoju wszystko bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 3, 2014 Właśnie po to jest ten topic. By schizowane dziewczyny takie jak my miały wsparcie. Raz jeden taki widziałam to dziewczyny były co od kilku lat się na nim udzielały i tylko nowe stałe bywalczynie przybywały! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2014 dziewczyny jak sobie wkrecilam ciaze przy sexie z prezerwatywa. Spoznial mi sie okres, mialam mdlosci i inne objawy. Robilam kilka testow eh teraz nie uprawiam sexu i jestem spokojna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2014 Mam 16 lat cały czas o tym myślę co będzie bo okazało się że chłopak mówiąc że nie dochodzi we mnie tak serio doszedł przez 3 dni kiedy miałam płodne.. Chce dziecko bardzo ale planowalam mieć za min. rok zostały mi około 3 dni do spodziewanej @ bolą mnie skutki i czasami brzuch śluz jest biały i nie rozciagliwy w ciagu dnia mam podwyższona tempke rano niska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 3, 2014 ej, ej skąd wiecie o oliwce? Napisałam to gdzieś? o.O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kar1 Napisano Luty 3, 2014 Champi, przepraszam nie doczytałam :) Według mnie szanse na ciąże u Ciebie są zerowe, lecz jak Ci nie będzie to dawac spokoju zrób test :)) Ja robiłam aż 2 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 3, 2014 16 lat i chcesz dziecko? Rozumiem, że może masz instynkt macierzyński ale wiesz co, to naprawdę za wcześnie. Pogadaj z chłopakiem, żeby tak nie robił. Masz dopiero 16 lat, przemyśl jeszcze swoją decyzję. Napisz potem czy dostałaś okres :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 3, 2014 I dziewczyny, mnie uspokaja zawsze jeden tekst: Nie było pełnego wytrysku w pochwie = Nie ma ciąży Dodatkowo wiecie, że w dniu najbardziej płodnym z pełnym wytryskiem w pochwie szanse na ciążę to 30%? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2014 ja jak schizowalam to robilam po 3 testy w tygodniu co kilka dni (bo moze poprzedni byl za wczesnie) , jednego miesiaca zrobilam 5, dajcie spokoj teraz jak sobie przypomne to sie smieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2014 Champi przecież twoich tematów ma kafe mnóstwo jest ... za dużo wkrecasz sobie i tyle . wiecej rozwagi przy nanalym to nie jest higieniczne aby pozniej penisa wkładać do pochwy . tyle tam bakterii . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 3, 2014 Teraz to ja czekam jakieś 4 dni na śluz płodny, jak wystąpi nie wcześniej niż za 4 dni to spokojna już będę. Potem jak będę miała biały śluz to już zupełny spokój :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kar1 Napisano Luty 3, 2014 Champi będzie dobrze naprawdę! :) u mnie po tej "bliskości" mineły już 2 miesiące. ale i tak stresik jest, ze może jednak ... ah samam nie wiem :) Musimy wierzyć że żadna fasolka w nas siedziec nie bedzie jak narazie :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2014 jak wygląda płodny sluz ? jak niepłodny? jak w ciąży ? champi jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Champi 0 Napisano Luty 3, 2014 Ale my go nie wkładaliśmy do pochwy specjalnie. On tylko otarł się o nią, spokojnie. To widać te moje inne posty? Oj wybaczcie no ale schizowałam strasznie, najlepiej na nie nie patrzcie. Tutaj stworzyłam temat dla dziewczyn, które też mają problem. Wiem jak to jest, bo raz schizowałam co miesiąc po pettingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach