Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Champi

Boisz się, że jesteś w ciąży?

Polecane posty

gość - Nie udzielaj się, ok? Bz*kać to się możesz TY, ja co najwyżej mogę się kochać :)

Gość gość
ja tylko BDSM ... ty się rżniesz w dupsko hahahaha

Gość godci
ja zaliczam :))

Ehh, to miał być kulturalny i miły temat ;)

Gość truskawka979
No to ja tez coś od siebie napiszę. Otóż, od niedawno wspolzyje z chlopakiem, oczywiscie jestem poschizowana na maxa, poza tym to moj pierwszy partner. pierwszy raz mielismy w sylwestra, i wtedy bylam na maxa poschizowana, gdyz mialam czas owulacji, a kochalismy sie w prezerwatywie nawet po tym jak on doszedl, wiec glupota totalna, potem strach, oczywiscie objawów milion sobie wmowilam, ale okres przyszedl. ale teraz oczywiscie mam kolejne obawy... jeszcze gorzej chyba postąpiliśmy. w tym cyklu podczas dni plodnych się kochaliśmy, teraz juz uwazamy zeby nie kochac sie po jego wytrysku w prezerwatywie, aczkolwiek, nasz blad polegal na tym, ze scianal prezerwatywe, dokladnie sie wytarl i rece wytarl, ale tylko czystym, suchym papierem, nie umyl rak, a potem mnie nimi piescil, oczywiscie nie wkladal mi palcow do srodka, tylko po prostu no w tych okolicach robil mi jeszcze dobrze, i wlasnie to mnie mocno strasznie schizuje, wybaczcie ze takie długie, ale jakie sa tutaj szanse na ciaze?? strasznie się martwię, na dodatek okres mam dostac 13-14 lutego, a mnie juz bolą piersi. planowo owulację mielam 30 stycznia, wiec juz kilka dni od owulki minelo, a mnie juz bola piersi i w ogole. blagam niech ktos mi odpowie :(

Gość Małaaa_21
truskawka979 nie ma ryzyka ciąży, bo nie doszło do stosunku bez zabezpieczenia. a ręką nie da się zapłodnić. bez obaw.

Gość mememe memme
Oczywiscie, ze jesli jest w swiezej s*****e to jest taka minimalna mozliwosc, ale no prosze was. Jesli wytarl dokladnie rece to czym sie przejmujecie? Plemniki na bank czegos takiego nie przetrwaja, to nie Chuck Norris :P

Gość kar1
gość - eh,kurde no u Ciebie to za gorsz szacunku. (nie próbuje obrazić czy coś) Ten temat jest do dziewczyn, którę boją się zajść w ciążę i chcą tu się wygadać, chca aby ktoś je wsparł, chcą podzielić się z osobami, które mają podobny problem, nie widzę nic w tym złego, że ktoś chce się wygadać, dlaczego zaraz w taki sposób naskakujesz. jesteśmy wolnymi ludźmi i jak każdy popełniamy błędy..a dopiero później zaczynamy rozumieć,że źle postąpiłyśmy. Pozdrawiam :)

Gość gość
spóźnia mi się okres już dwa tygodnie, siedem miesiecy temu odstwiłam tabletki anty i od tego czsumam nieregularne miesiączki teraz dodtakowo miałam duzo stresów w pracy i sesja w szkole, testy robiłam dw arazy i negatywne czy to możliweże jestem w ciąży?

Gość gość
jeżeli nie uprawiałaś seksu z wytryskiem w pochwie to ciąży brak

Gość gość
no właśnie zdażyło się w sylwestra.....ale nie mam żadnych oznak ciąży

Gość gość
jeżeli test zrobiłaś 14 dni od stosunku - bądz w dniu spodziewanej miesiaczki to test jest w 100% wiarygodny - przez stres może okres sie spóznia

Gość gość
Hej, mam pytanie. Czy jesli moj tata pozostawilby sperme np. na podlodze i 1 minute pozniej jej dotknelam i wsadzilam sb palec do pochwy to czy moglam zajsc? Ale chyba zauwazylabym sperme jakby ja gdzies zostawil?

Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki, bym na dniach dostała @ ! Teraz nie funkcjonuje, nie śpię i wkręcam sobie ciążę. Już nawet objawy sobie wkręciłam... Strasznie się stresuję !

Gość Małaaa_21
Stresując się jeszcze bardziej opóźnisz okres ;)

Gość gość
Witam. Mam pytanie. Pieściłam dziś swojego faceta dłonią, kiedy doszedł, umyłam dłonie i poszłam wziąć prysznic. Moje pytanie brzmi, czy czy woda z mydłem usunie plemniki z dłoni, czy istnieje jakieś ryzyko, że kirdy brałam prysznic i się podmywałam, to jakimś cudem mogłam przenieść plemniki do pochwy? Proszę o powazne odpowiedzi.

Nie, nie jesteś w ciąży. Mydło usunęło wszystko, spokojnie ;d

Gość Lucialusi16
Hej tu 16 no i nie dostalam dzis tej @ z kilka dni jak dalej nie bedzie jej robie test ;)

Gość gość
Małaaa_21 Wiem, masz rację. Ale jak tu się nie stresować :) ?! Jak tu myśleć pozytywnie... Muszę jeszcze kilka dni poczekać. Ps. Fajnie, że powstał ten temat :) !

Gość gość
Champi, gdzieś przeczytałam, ze jeżeli nie były umyte dokładnie to jest prawdopodobieństwo... :/

Gość kar1
123ona456 spokojnie, na pewnie stres opóźnia twój okres, ważne by nie panikować, wiem co to znaczy, bo a zupełnie tak jak Ty tez sobie wmawiam objawy ciązy :( masakra.. u mnie jak miesiączki nie bylo tak nie ma. Champi a jak tam u Ciebie ? :)

kar1 ile Ci się spóźnia ?? Tak się stresuje, że od rana mam mdłości... Ale próbuję myśleć trzeźwo - że w środku z tego stresu wszystko się skręca :( Powinnam dostać 10 - 11 lutego. Każdy dzień wyczekiwania to jakiś dramat. Wiem co przeżywacie !

Gość gość
ja tydzien temu mialam plamke krwi, dzisiaj rowniez, czasem mam rozne humorki. dodatkowo sprzyja mi apetyt. okres powinien byc w niedziele. co myslicie?

U mnie ok, nie stresuje się już, nawet dni płodnych jeszcze nie mam ;D A Wy dziewczyny nie stresujcie się! Nie ma pełnego stosunku w dni płodne = Nie ma ciąży

Gość gość
a ja zastanawiam sie czy mozna zajsc w takiej sytuacji: wycieranie sie recznikiem brata/taty, dotniecie czegos w domu a potem swojej pochwy. Mozna? Ale chyba kazdy glupi zauwazyl by swieza sperme zdolna do zaplodnienia, nie?

Gość Małaaa_21
gość, tak też się nie da :) ja jak jeżdżę do chłopaka albo on do mnie to się wycieramy zazwyczaj tym samym ręcznikiem i nic się nie dzieje :)

Gość gość
dzięki za rade. boje sie ale mam nadzieje ze nie jestem w ciazy.

Gość Małaaa_21
Nie jesteś na pewno! :P