Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z niedowartościowanym chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Pół roku temu poznałam chłopaka, po tygodniu zaczęliśmy regularnie się spotykać i zostaliśmy parą, na początku było cudownie nie widzieliśmy poza sobą świata. Jednak po jakiś 2 miesiącach zaczęło się coś psuć coraz rzadziej się odzywał, myślałam, że po prostu przestaje mu zależeć. Zapytałam się go o to powiedział, że nigdy nie czuł się przy nikim tak dobrze jak przy mnie i że jestem dla niego bardzo ważna, ale on pracuje i ma mało czasu. Zrozumiałam go i godziłam się na spotkania raz w tygodniu, bo czułam, że warto na niego czekać, ale z czasem zaczelismy sie widywac raz na 2 tygodnie, pisał do mnie, a później nie odpisywał, a gdy mu o tym mówiłam znowu słyszałam, że jestem bardzo ważna dla niego, ale on pracuje... w końcu nie wytrzymałam i zakończyłam naszą znajomość, nie walczył pozwolił mi odejść. Już miesiąc minął odkąd nie jesteśmy razem i chociaz była ciezko to wiedzialam ze w koncu zapomne. ALE NIE ! spotkałam ostatnio jego kolege i powiedział mi, że mój były tęskni za mną i mu bardzo zależy, ale boi sie odrzucenia i uważa, że w każdej chwili ktoś mu może mnie zabrać, a on nie zniusł by tego gdybym go zostawiła dla innego i wolał sie wycofać ;/ On ma strasznie dużo kompleksów, ale nigdy nie zwracałam na to uwagi, bo dla mnie jest idealny... co mam robić w takiej sytuacji ? Bardzo mi na nim zależy, ale nie chcę żeby nasze spotkanie znowu odbywały się raz na 2 tygodnie i to ostatnio bywało z mojej inicjatywy...

Gość gość
Nie ma nic gorszego niż zakompleksiony chłopak, którego trzeba ciagle utwierdzac w tym, jaki jest wspaniały i ze go nigdy sie nie zostawi. Toc to p**deczka. Prawdziwy mężżczyzna wyróżnia się właśnie wpewnością siebie i samooceną na zdrowym poziomie. Ja na przyklad bardzo się cieszę, ze mój facet mimo, że świadomy tego, że ideałem może nie jest, to nigdy nie narzeka i mówi, że dobrze mu takim jakim jest i nie ma kompleksów. I bardzo zyskuje w moim oczach takim podejściem :)

Gość gość
a taki jest kazdy prawiczek - zakompleksiona niedojda :D

Gość gość
Akurat prawiczkiem nie jest i jak go poznałam również nie był :) Był już zaręczony i mu nie wyszło, nie wiem czemu, nie chciał o tym rozmawiać. Z tego co mówił to miał ciężkie dzieciństwo więc może dlatego ma tyle kompleksów... Teraz pytanie co mam robić ? Bo jest bardzo wartościowym i przystojnym chłopakiem, tylko sam w siebie nie wierzy, chciałabym mu jakoś pomóc, ale nie wiem jak...

Gość gość
To, że każdy prawiczek jest niedojdą, nie oznacza, że każda niedojda jest prawiczkiem. Polecam podstawy logiki 🖐️

Gość Katarrinkaqwe
Jeju, nie wiesz nawet czemu rozstał się ze swoją narzeczoną? Przecież sfera intymnych rozmow w związku jest bardzo ważna. Można nie wnikać w szczegóły, ale ja bym chaiała wiedziec czemu mojemu facetowi nie wyszlo z kobieta, z ktora byl tyle lat. Przeciez to mogłoby chodzic o cos, co rowniez mogloby zaczac stanowic problem w waszym zwiazku. Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji. Ale widocznie nie jestescie ze soba na tyle blisko, zeby sie przed toba otworzyl...

Gość gość
Spraw aby uwierzyl w siebie,jezeli ci zalezy na nim. A tych k***w zdradliwych co chca eliminowac kogos tylko dlatego, ze seksu nie uprawial olej bo to jest dno totalne.

Gość gość
ja p*****le co za czuby ******* To jak ktoś nie ****** musi być ułomem? K***a *****a!

Gość gość
No ba przeciez duzo kobiet gardzi prawiczkami ktorzY nic im zlego nie zrobili. To dopiero trzeba miec z****** leb i zycie.

Gość gość
Spokojnie prawiki, skoro do tejpory wytrzymaliście z własna łapa, to już sobie dacie radę. Bo niestety nie moge was pocieszyc, ze nas was tez przyjdzie pora, bo pewnie juz nie przyjdzie :D Jak ktoś jest p***a i frajerem, która nie potrafi zdobyć kobiety, to już tak zostanie. Tylko kafeteria wam zostala i walenie pod jpg. :D

Gość gość
Współczuję Ci, że jesteś aż tak płytką osobą i uważasz, że prawiczek to ktoś gorsze... niektórzy po prostu chcą zaczekać i zrobić to z wyjątkową osobą, a nie z pierwszą lepszą na dyskotece czy gdzieś :)

Gość gość
Hahah ale jak ktos jest prawikiem w wieku, kiedy jego rowiesnicy zakladaja rodziny to cos jest ZDECYDOWANIE NIE TAK.

Gość GARDZĄCA PRAWICZKAMI
PODPISUJE SIE ŁEHEHE

Gość gość
Co m abrak pewności siebie do odlewania własnej dziewczyny? Raz na dwa tygodnie spotkanie, i to tylko jak ona się upomni? No serio? O kant stołu taką miłość potłuc.

Gość gość
oś nie tak jest z wami! Ludzie, którzy wartość człowieka mierzą po jego aktywności seksualnej to zwyczajne dno i zwierzęta. Mam nadzieję, że II wojna się powtórzy, a wtedy zapisze się jako volksdojcz (mm szwabskie pochodzenie zresztą) i będę mógł wyżyć się na tej hołocie jaką są polki i polska młodzież. Wytępić was wy zwykle zjeby nadające się tylko do seksu i ciężkiej pracy fizycznej, od taka z was z****** rasa niezdolna do niczego wzniosłego. Mogę sobie być prawiczkiem i ch*j wam do tego! Bab nie lubię, bo mnie nudzą, jesteście tępe, macie p******* styl życia, p******* zachowanie i p******* światopogląd. Nadajecie się właśnie tylko do ********* ale ja was nie ******* bo potraficie tylko roznosić syfa, zarażać same nie chorując na nic, choć jesteście nosicielkami całej skażonej biologii w waszych p*****h. Wolę już walić konia, niż chorować, albo płodzić bachory z jakąś suką, która myśli, że istnieje coś takiego jak miłość. Żadnej miłości nie ma i nawet debile to wiedzą! Pocałujcie mnie w d**ę!

Gość pikamika
co za leszcz, dobrze że go spławiłaś