Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić dziecku do żłobka

Polecane posty

Gość gość

witam za niedługo moje dziecko pojdzie do żłobka czy sa jakies konkretne przedmioty które powinnam mu kupic ręczniczek do rak lub coś podobnego?

Gość gość
myślisz, że cokolwiek mu umili pobyt w żłobku? najpierw fundujesz maluszkowi taki stres, a teraz sie martwisz co mu kupic???

Gość gość
Autorko nie przejmuj się tym durnym komentarzem. Ja Ci nie pomogę ale chętnie też się dowiem

Gość gość
co za glupoty piszesz ze strsuje dziecko, to ze twoje plakalo to nie znaczy ze kazde takie jest, moja pojszla kilka tyg po skonczeniu roczka na 2 dni i bardzo jej sie podobalo. I w porownaniu z dziecmi kolezanek ktore nie chodzily do zlobka to o wiele lepiej sie rozwijala.

Gość gość
po 1 nie stresuje dziecka bo moje dziecko już było pare dni w żłobku i widzialo jak tam jest i sie ładnie bawilo z dziecmi to byly takie dni otwarte gdzie mozna bylo zostawic dziecko zeby sie zaaklimatyzowalo po drugie maz jezdzi w delegacje ja ide na kurs a rodzicow nie chce obciazac jeszcze dodatkowymi obowiazkami bo sami pracuja wiec nie oceniaj jak nie wiesz jaka jest u kogos sytuacja jak twoj dzieciak jest zacofany i sie drze to twoj problem i siedz dalej jak ta kura domowa w domu i nic nie rob powodzenia. wypowie sie jakas doświadczona mama ktorej dziecko chodzi do żłobka co sie przyda maluchowi?

Gość gość
ta najlepiej naskoczyc na autorke bo posyla dziecko albo do zlobka albo starsze do przedszkola zal wam d**e sciska niektorym czy co? co wam do tego? chchecie siedzcie w domu jak wam to sprawia przyjemnosc inni ida do pracy albo dalej sie uczyc lub po prostuchca odpoczac troche od dziecka! a potem takie mamuski biadola ze nie maja casu dla siebie bo dzieckiem sie zajmuja nie maja kolezanek i nigdzie nie wychodza.....

Gość gość
w żłobku nocniki są wiem że trzeba mieć pieluszki swoje jak dziecko pije mleko to też swoje z kubeczkiem badz butelka swoja... sniadanie obiad i podwieczorek dzieci dostaja ale chodzi mi cy taki recznik moze sie tez przydac?

Gość gość
Diablica dobrze napisala. W jednym musisz recznik przyniesc w innym nie bo maja swoje. Zapytaj w zlobku.

Gość gość
w środe jadę to się dowiem dzieki

Gość gość
u mojej córki w złobku to tylko pieluszki trzeba było na bieżąco uzupełniać teraz jest w ostatniej grupie to nic nie musi byc wszystko jest złobkowe do tych mądrali co wypisują złe rzeczy o złobku ani sekundy tam nie były i nie wiedzą jakie są tam dzieciaki szczęśliwe moj aod września idzie do przedszkola żałuje że nie zostanie tam do szkoły:)