Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny, macie czasem ogromna ochote zeby miec dziecko

Polecane posty

Gość gość

Na przykład widząc przyszłe mamy. Macie czasem ochotę też być w ciąży, mieć dziecko :)

Gość gość
nie, nie mam takiej ochoty, jak zajdę to usunę, nie stać mnie na dziecko

Gość gość
Nie, jestem normalna i wiem jak to jest mieć uprdliwe ryczące dziecko 24godziny na dobę 7 dni w tygodniu Te co chcą mieć dziecko albo zapatrzyło sie w reklamy albo brak im wyobrazni

Gość gość
a ja mam czasem ochote. Mam 25 lat i budzi sie we mnie instynkt macierzynski, ale nie mam warunkow ku temu, a to podstawa, wiec odsuwam te mysli na bok.

Gość gość
mam 38 lat, 2 dzieci i nadal jak widzę maluszki w wózku to aż mnie skręca, żeby sobie sprawić dzidziuśka. kocham karmienie piersią, przytulanie takiego człowieczka do serca, malutkie rączki stópki...

Gość gość
nie :D wystarcza mi dzieciaki z rodziny, gdybym miała dziecko w tym wieku to bym chyba umarla:D

Gość gość
... no i ten zapach malutkiej główki...:)

Ja mam czasem ochotę mieć drugie dziecko, znowu takie maleńkie bo pierwsze urosło :) ale na szczęście mam jeszcze coś takiego jak rozsądek, który włącza mi się kiedy trzeba i mam nadzieję, że nigdy mnie nie opuści ;)

Gość gość
kinga u mnie różnica wieku między dziećmi to ...12 lat....dostawałam wścieku macicy na ulicy jak widziałam malutkie dzieciątko w wózku, malutkie ciuszki w sklepie...po prostu lubię byc mamą.