Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie jak Student

Bydgoska Wyższa Szkoła Główna

Polecane posty

Gość Prawie jak Student

Nowa Szkoła - Bydgoska Wyższa Szkoła Główna w Bydgoszczy jest niepubliczną szkołą wyższą wpisaną pod numerem 375 do rejestru uczelni niepublicznych i związków uczelni niepublicznych Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego. Zachęcam do wyrażenia opinii na temat tej uczelni.

Gość student11
Witam W tym roku zacząłem studia na tej uczelni lecz byłem pełen obaw. Wątpliwości budził fakt że jest to zupełnie nowa uczelnia bez doświadczenia jak mi się wtedy wydawało. Do podjęcia decyzji przekonała mnie natomiast informacja o kosztach za naukę, najniższe w regionie oraz dodatkowe bonusy jak chociażby kręgle czy dostęp do dwóch bibliotek. Obecnie nie żałuję decyzji, trafiłem na fajnych ludzi i kompetentną oraz doświadczoną Kadrę naukową. Z czystym sumieniem mogę polecić BWSG. Pozdrawiam

Gość babell
szkoła g***a???

Gość zdziwiony gość
co to jest? szkoła widmo, kto tam w ogóle chodzi, chociaż z 10 osób was jest na roku? i jaka kadra naukowa? też ludzie widmo? czy sami się nawzajem uczycie :)

Gość gość
"zdziwiony gość" jedyny komentarz jakiego jest wart Twój wpis to brak komentarza

Gość Tyle że zdziwiony gość ma
rację. Jak na stronie uczelni w zakałdce kadra jest napisane, że to najlepsza kadra naukowa i nie ma ani jednego nazwiska to znaczy, że pozbierali wszystkich nieudaczników, którzy nie załapali sie na lepsze kontrakty w solidniejszych placówkach :O Słabo spamujecie, ale rozumiem- bydgoskich uczelni nie da się zareklamowac :D

Gość gość
Niezaprzeczalnym faktem jest że obecnie na stronie BWSG nie ma wszystkich informacji gdyż strona jest tymczasowa. Niebawem strona docelowa będzie dostępna. Jeżeli chodzi o wykładowców: W. Basak, T. Szmidtka, J. Nikołajew, J. Cheda, S. Durczak-Żochowska to same znane nazwiska i to nie tylko z naszego województwa. Kadra naukowa to zgodnie z informacją na stronie wykwalifikowani i doświadczeni nauczyciele akademiccy. Pozdrawiam

Gość pseudonim student
Uczelnia jak każda inna w systemie zaocznym. Jeżeli ktoś oczekiwał, że bedzie nie wiadomo ile spędzał czasu nad książkami to niech się wybiera na studia dzienne. Studia zaoczne powstały dla ludzi którzy nie mają czasu w tygodniu bo pracują itp. Jeżeli chodzi o kadrę na BWSG to jak najbardziej kompetentna. Wcześniej wymienione nazwiska mówią same za siebie, są to osoby które wydały mnóstwo cennych publikacji i nie jedna osoba nie jest w stanie podjąć się dyskusji z nimi w konkretnych dziedzinach. A dla tych, którzy tylko biadolą, że wszystko jest bee to dalej siedźcie przed TV pijcie piwko i szukajcie szkoły za którą nie dość że zapłacicie dużo więcej a poziom będzie ten sam co na BWSG. Dodatkowo możliwość korzystania z basenu, siłowni, kręgli to rarytasy, bo gdzie indziej tego nie ma. Więc jak ktoś ma coś do powiedzenia niech poprze to konkretną wypowiedzią z argumentami a nie rzuca słowa na wiatr jak mu się widzi. pozdro

Gość SPRZEDAŻ  PRAC  DYPLOMOWYCH
sprzedaż : - prac dyplomowych - prac zaliczeniowych - prezentacji w programach komputerowych powerpoint ( slajdy ) i adobe reader ( pdf. ) - materiałów opracowania , wykłady , zestawy pytań i odpowiedzi - książek naukowych - ściąg wszystko to ze studiów z następujących kierunków : - prawo - administracja - bezpieczeństwo wewnętrzne - historia - socjologia - politologia - ekonomia - i inne głównie humanistyczne choć nie tylko cały wykaz oferowanych materiałów i ich ceny znajduje się na stronie internetowej prace-magisterskie.pl.tl kontakt wejście na stronę - http://www.prace-magisterskie.pl.tl/ telefon - 6 9 1 3 4 6 5 9 1 e - mail - 981473@gmail.com