Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawiedzionaNiezaspokojonaŻona

Mąż seks nic! Ludzie! Pomocy

Polecane posty

Nie działa na niego nic. Kochanie chodź na lodzika? Nie. Dzisiaj jestem cała twoja, rób co chcesz.. Nie. Dziś ja się Tobą zajmę (ja na gorze, nie musi robic totalnie nic)... Nie. Striptiz jednym okiem zerknie i dupa juz czasami sama sie perfidnie zabieram za niego a on do mnie "śpij". Kochamy sie raz na 3 tyg, moze czasami raz na 2 tyg, wyłąaacznie z mojej inicjatywy. Ratunku!

Gość gość
Olej go, zobaczysz jak pokornie wróci.

Ale ja juz nie mam sily. Wiem, ze seks to nie wszystko ale w zwiazku moim zdaniem powiniem byc! Tym bardziej w małżeństwie. Chodze poddenerwowana, dosłownie w****iona, doszlo nawet do tego, ze sama zaczęłam sie zaspokajać :( a wczesniej bylo super, dopiero tak sie zmienilo od kilku tygodni.

Gość gość
Nie zazdroszczę

Gość gość
Seks to najistotniejsza rzecz w związku, można się oszukiwać że jest nie ważny, ale jak go brakuje to związek nie ma szans na przetrwanie.

Gość gość
"Wcześniej było super, dopiero tak się zmieniło od kilku tygodni." Hmmmmm... Sa dwie opcje. Albo dopadł go "zwis stały" (to wersja optymistyczna) ;), albo... (wersja mniej optymistyczna).. Inna kobita je w pobliżu. Na pierwszą moga pomóc "suplementy diety".:D Na drugą nic nie poradzisz..:( Miłego dnia!

O jakich suplementach mówisz? Czy są jakieś bez recepty? Raczej innej kobiety nie ma, cały czas dom i praca, wiem o której nawet wychodzi z pracy.. A jeśli by sobie nawet dzień w pracy opuścił to bym sie doliczyła na wypłacie... Taka baba wredna ze mnie ;)

Gość gość
Dawaj mu zeń szenia