Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczkaaaa21

NIe wiem jak kupić bilet na PKP. :( Pomóżcie

Polecane posty

Gość blondyneczkaaaa21

Witajcie. Mogłybyście mi pomóc, doradzić? Chciałabym jutro jechać pociągiem z Warszawy do Krakowa. Nigdy nie jechałam pociągiem. Zupełnie nie wiem, co mam zrobić? Nie wiem jakim pociągiem jechać (chciałabym jakimś lepszym) i jak wyszukać połączenie. Nic nie rozumiem z tych rozkładów i wyszukiwarek. :( Nawet nie wiem co mam w kasie powiedzieć. Poproszę bilet? Tylko jaki? Chciałabym wyjechać około siódmej rano. Dodam też, że jestem studentką, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. W ogóle studenc**płacą za bilety? Dziękuję za odpowiedzi, to dla mnie naprawdę ważne!

Gość Krakowianin 23 lata
Oho, nadciąga kolejny słoik z Wawy! Siedź na d***e w swoim betonowym getto, nie chcemy was was w Krakowie! 😠

Gość blondyneczkaaaa21
Dzwoniłam też na informację 19 757 (chyba), ale tam niewiele się dowiedziałam, a babsko z infolinii było bezczelne. Miałam wrażenie, że drwi ze mnie. Nawrzucałam jej i się rozłączyłam. Jakaś niewykształcona i sfrustrowana z tego powodu star**** pracująca w call center nie będzie mnie obrażac.

Gość blondyneczkaaaa21
Urodziłam się w Krakowie i całą młodość tu mieszkałam a tylko studiuję w Warszawie. Do tej pory zabierałam się zawsze z rodzicami albo z kimś znajomym samochodem.

Gość blondyneczkaaaa21
Nie jestem z Warszawy tylko z Zambrowa więc licz się ze słowami. Do Warszawy przyjechałam na studia.

Gość blondyneczkaaaa21
Nie jestem z Krakowa, tylko z Zambrowa. Tamto to podszyw

Gość Felixtus
porażka, żenada, dorosła kobieta zachowuje się jak dziecko , wracaj do przedszkola kobieto

Gość gość
Nudzi mi sie, pomogę. O której chcesz jechać?

Zaniebieszczyłam nicka by się nie podszywano. Felixtus - czy ty we wszystkim jesteś idealny? Nigdy nie jechałam pociągiem. W Zambrowie jakichś tam pociągów nie mieliśmy. Nie muszę się więc na tym znać. Trochę szacunku do kobiet.

Gość gość
z kosmosu spadłaś

Gość gość
podejdz do kasy i powiedz ze chcesz bilet do krakowa , zwykły, na "..." godzinę i tyle ;p

Gość Felixtus
nikt, nikogo nie zwolnił od myślenia pani studentko !

"podejdz do kasy i powiedz ze chcesz bilet do krakowa , zwykły, na "..." godzinę i tyle" Jak to zwykły? A są jakieś niezwykłe? Jeśli tak, to czy drogie i czym się różnią od tych zwykłych? Czy w ogóle muszę kupować bilet skoro studiuję?

Gość gość
zwykły , czyli nie ulgowy, i nie jakis inny tylko zwykły, normalny, za ktory nie ma znizek

Gość gość
ahh skoro jestes studentką to powiesz "bilet studencki" do krakowa na x godzinę.

Gość Felixtus
popatrz na rozkład lotów z Warszawy do Krakowa, jutro powinno być połączenie i po godzinie lotu linią krajową Eurolot będziesz w Krakowie na lotnisku Balice , autobus MZK w kierunku lotniska im. F. Chopina ma numer 175 bilet normalny MZK kosztuje 4,40 PLN

Gość gość
a niby czemu studenci maja nie placic?? czy ty pytasz powaznie ? nie wiem ile kosztuje bilet na "dobry pociag" do krakowa z warszawy. pojdziesz to sie zapytasz i sie dowiesz

Gość Felixtus
czy teraz naprawdę idiotów produkują na uczelniach ?

Felixtus, ale ty jesteś głupi i tępy! Mnie interesuje pociąg do Krakowa, a nie samolot. Do tego nie interesują mnie jakieś tam Balice tylko Kraków, kretynie!

Proszę, na jutro masz pociągi BEZPRZESIADKOWE Warszawa Centralna Stacja główna- Kraków Główny Stacja główna 06:15-09:15 (IC) 08:18-11:16 (IC) 11:10-14:20 (TLK) 11:50-16:57 (TLK) 12:25-15:27(TLK) itd. itd. itd

Gość gość
5,50zł

Gość sie zapytuje
Chociaz mysle ze to prowokacja to... Wejdz na strone pkp, wpisz stacje z ktorej chcesz wyjechac (np warszawa centralna) i stacje docelowa ( np krakow glowny). Wybierz sobie godzine i date przyjazdu pociagu, wyskocza c***olaczenia. Sprawdzasz cene. A w kasie niletowej to mowisz po prostu na ktory pociag chcesz bilet i ze ze znizka studencka, tylko musisz kiec do kontroli w pociagu legitymacje podbita.

To wszystko jest takie dziwne i skomplikowane. Gdy mieszkałam w Zambrowie z rodzicami wszystko było prostsze. Nie sądziłam, że studenci muszą płacić za pociąg.

Gość gość
przecież to PROWOKACJA

Prosiz bilet STUDENCKI (musisz mieć podpitą legitymacje wazną ,masz 30 % zniżki) Pani w kasie lub konduktor sam odlicza ci znizke

Gość gość
hehe, jestes chyba jakas tępa. studentki czasem są głupsze od tych co nei studiuja i bardziej obyte

Gość gość
50 % znizki, a nie 30

Gość sie zapytuje
Mysle ze kolo 120 zl