Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak interpretować tak dziwny sen

Polecane posty

Gość gość

Witam, dziś rano obudziłam się z bardzo dziwnym uczuciem. Mianowicie śniło mi się, że ja jestem w śnie mojego byłego faceta i strasznie płaczę i pytam przez łzy czemu mnie tak skrzywdził. Wiem, że to pokręcone ale mam nadzieję że w miarę jasno wyjaśniam o co chodzi. Sen był o tyle dziwny, że ja czułam jakby to się działo na poważnie. Jakbym mu się faktycznie śniła i jeszcze odczuwała jego emocje podczas snu. Co to może być? Znacie takie uczucie?

Gość gość
?

Gość gość
żle sie dzieje lub bedzie niedługo działo w waszym zwiazku /śmiech przez łzy/ ale to tylko sen

Gość gość
wiem, że tylko sen. Nie jestem już z nim i to długo. A to, że płakałam i krzyczałam z tym, że sama do lustra to prawda bo facet poważnie mnie zranił. Chodzi mi raczej o to uczucie strasznie dziwne. Nigdy nie miałam czegoś takiego, żeby podczas snu silnie czuć jakby obecność drugiej osoby..

Gość gość
dokładnie o to mi chodziło. Bo jakbyśmy byli razem to mogłabym sobie to jakoś inaczej zinterpretować. A my nie mieliśmy kontaktu już dość długo. A tu nagle coś takiego

Gość gość
?

Gość gość
on ma wyrzuty lub cos sie u niego teraz zlego dzieje a ty to wyczuwasz wyluzuj

Gość gość
ja po prostu pytam. Bo takie uczucie.. każdego by to chyba ruszyło a wcześniej mi się nie zdarzyło.

Gość gość
up