Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

operacja nosa

Polecane posty

Gość gość

hej wszystkim ! od dluższego czasu jestem zdecydowana na operację nosą ale nie wiem która klinikę wybrac.. polecacie Ambroziaka albo dr szczyta którą bardziej i dlaczego ? :D jeśli macie , czy moglibyście wysłac mi zdj z przed i po operacji ? paula_nowak23@o2.pl na tą pocztę , dzieki ! :D

Gość gość
zrób sobie przeszczep mózgu! nie ingeruje się w ciało bo później w wieku 40 lat będziesz wyglądała jak buldog francuski i wszystko bedzie ci wisiało. zanim sie ostatecznie zdecydujesz to się 1000000 razy zastanów bo później już czasu nie cofniesz

siemka powiem krotko jeśli jesteś pewna rob mogę odp na twoje pytania ogolne dot przechodzenia operacji itp. jestem 3 tyg po co do szczyta to się dowiedz bo bardzo długo się czeka na termin pozdr

Gość Illinois
Jak jeszcze nie przeprowadziłaś operacji to w warszawie masz też dobrego chirurga tu podam Ci namiar http://www.drchecinski.pl/pl/ pół roku temu robiłam tam korekcję nosa garbatego. Operacja przebiegła sprawnie a po operacji doszłam do siebie po 2 tygodniach także jak jesteś zdecydowana to się nie wahaj

Gość gość
unikaj tylko sankowskiego jak ognia.

Gość gość
Nie potrzebuję linków do zestawień, które są opłacane przez lekarzy. Co to ma być? Znowu kolejna reklama. Dr Sankowski jest już u mnie wykluczony. Rozmawiałam w piątek z dwoma pacjentkami, które odradziły mi zabiegi u niego. Ten człowiek widzi już tylko kasę w człowieku. Bardzo dziwne, że takkkkki niby lekarz a klinika w takim miejscu. Chyba się nie dorobił skoro przyjmuje na osiedlu i to w marnym budynku. Wrażenie to podstawa. Z opowieści dwóch (a to dla mnie bardzo dużo) pacjentek mam już obraz kliniki i moich losów. Dr Sankowski patrzy na pacjentów jak na chodzącą kasę. Jestem w trakcie szukania lekarza, ale nie przez fora. Na stronie nie ma ani jednego zdjęcia swojej pracy. Rok temu widziałam, że była galeria, ale zdjęcia znikły. Co myśleć o lekarzu, który zmienił w ciągu roku 3 adresy kliniki, strona internetowa znowu zmieniona, nie ma zdjęć z zabiegów? Jedno co znalazłam to reklama na w google i wpisy na kafeterii, które miałam zakładkach i nagle poginęły. Dobrze, że nie przyleciałam do Polski napalona i z lotniska do kliniki. Mam teraz miesiąc i wiem, że dr Sankowski i cała ta jego klinika to pieknie wygląda w opisach. Nie ma tam nawet dobrych lekarzy. Gresse nie robi dobrego wrażenia i ten dr Ulatowski. Dzięki za wasze wpisy!

Gość gość
greese i sankowski schrzanili mi nos,więc uciekać od nich kobitki na kilometr,wprawdzie ten pan greese lansuje się teraz w tv ale mam nadzieję ze niewiele osób się na to nabierze.

Gość Laylusia
Ja miałam operacje u dr Greese właśnie (7 lat temu) i jestem bardzo zadowolona z efektu :)