Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zapalenie dróg moczowych

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny, ostatnio miałam problem swedzenie w miejscu intymnym, stosowalam masc clotrimazolum i iladian direct plus, swedzenie przeszlo ale teraz zaczelo mnie polec strasznie podbrzusze, w czwartek bylam u lekarza przepisal mi antybiotyk C*prinol stwierdzajac zapalenie drog moczowych. Wzielam w piątek tabletke ale tylko do wczoraj, ponieważ obawiam się że dostane miesiączkę, niestety na ten ból pomaga mi tylko ketonal (ten słaby 50). dzisiaj byłam na badaniach moczu i wyszły mi bakterie dość liczne. Czy ketonal mi nie zaszkodzi jeżeli wezmę ją jak dostane okres, czy może jest coś innego co łagodzi ten ból a można łączyć z tym antybiotykiem ? I czy może powinnam nie przerywać brać tego lekarstwa nawet jeżeli bym dostała, a być może mi się spóźni. Bo nie powiem, bo dzisiaj mnie troche bardziej boli pomiędzy brzuchem a udem, może też dlatego że nalatałam się dziś lub też przez to zapalenie lub ten zbliżający się okres, pomóżcie mi bo ja już nie wiem co mam robić a chce już wyzdrowieć :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować