Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zasypianie przy piersi jak odluczyc

Polecane posty

Gość gość

Moja córka ma rok zasypia tylko przy piersi chce ja oluczyc bo nie chce juz karmić ale nie mam pomysłu jak to zrobić. Jam przychodzi czas spania musi być cycuch innej opcji dla niej nie ma

Gość gość
U nas podobnie i podobnie chcę już skończyć z karmieniem. Próbuję teraz z butelką (czasem się udaje). A za jakiś czas będę oduczała butelki;)

Gość gość
odluczyć??? :o podstawówkę chociaż skończyłaś??? :o

Gość gość
Może skończyła, ale jak się tam "łuczyła" a nie "uczyła" to efekty są takie, jak widać :D A pewnie ani się "łuczyła" ani uczyła tylko włóczyła :D

Gość gość
Dobra. Złośliwości na temat ortografii autorki zostały odfajkowane. A teraz możecie udzielić rady na rzeczywistą treść posta. Czy ktoś był w podobnej sytuacji i jak z niej wyszedł

Gość gość
Skończyłam studia ale z ortografia zawsze było na bakier. Wracając do tematu też myślałam o butelce no ale właśnie później znowu trzeba będzie oduczyć butelki myślałam też zeby na czas zasypiania mnie nie było ale maz się nie zgadza mówi ze jak nauczyłam to teraz sama ma oduczyć. Ach!

Gość gość
Mam taki sam problem juz mały ma 1.5 roku i szlak mnie trafia smoczka nie butelki nie łatwo było przy piersi bo to takie szybkie zasypianie bez marudzenia ale teraz tak ciężko oduczyć macie jakieś pomysły

Gość gość
Nikt nie pomoże