Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być lubiana i popularna w towarzystwie

Polecane posty

Gość gość

a nie jestem i nigdy nie byłam. Zawsze miałam tylko niewielką grupkę znajomych, 2-3 przyjaciółki i nic poza tym. :(

Gość gość
dbaj o siebie, rób wrażenie na facetach, bądz pewna siebie równocześnie miła, i nastawiona pozytywnie do kazdego KAZDEGO człowieka. wtedy kazdy zwróci na Ciebie uwage

Gość gość
Robię to wszystko, o czym piszecie: mam zainteresowania, jestem miła, pomocna i otwarta, ale chyba da się wyczuć, że brak mi pewności siebie.

Gość gość
Kobietko, wyglądem musisz przyciagać uwage. Jezeli jesteś ładna i zgrabna to nie ma szans zeby CIe nie zauważono.

Gość gość
Jestem normalną dziewczyną, żadna ze mnie piękność, ale staram się dbać o siebie. Nie wiem zresztą, czy to od wyglądu zależy, skoro są osoby niezbyt urodziwe, a wszyscy je lubią i chcą z nimi przebywać.

Gość gość
byc dusza towarzystwa to tez z czasem meczace :) ludzie przyzwyczja sie do twojej szaiby, poczucia humoru, dystansu i zawsze beda oczekiwac, ze rozruszac impreze spotkanie :)

Gość gość
ładnemu zawsze jest łatwiej

Gość gość
gość Kobietko, wyglądem musisz przyciagać uwage. Jezeli jesteś ładna i zgrabna to nie ma szans zeby CIe nie zauważono. v a co ma zgrabnosc do lubienia? albo ma sie ten urok albo nie

Gość Lannister
Mam dobrą i złą wiadomość. Zła jest taka, że królem towarzystwa trzeba się "urodzić" - albo ma się w sobie wrodzone predyspozycje do zjednywania sobie ludzi, albo się tego nie ma. Staraniem się możesz zwiększyć swoją popularność, ale nie aż do tego stopnia, sorry. Tak, mówię, że nie da rady, abyś była super popularna. Dobra wiadomość jest taka, że bycie królem towarzystwa w sumie jest ch...ja warte. Fajne na początku, ale z ludźmi to jest tak, że jak masz małe grono znajomych, ale bliższych to jeżeli powinie Ci się noga (a na pewno kiedyś to sie stanie) to nic złego z tego nie wyniknie, ale jeżeli byłabyś taką królową towarzystwa to musisz pamiętać, ze łaska gawiedzi na pstrym koniu jeździ.

Gość gość
to tylko z boku tak ladnie wygląda, nawet nie wiesz jakie to meczace :D

Gość gość
A ja nie miałam w ogole powodzenia u facetów, pomogły mi dopiero feromony ( zamawiałam z pherowin.pl) teraz w końcu moje Zycie seksualne wygląda tak jak zawsze chciałam.

Gość gość
Mnie obcy ludzie nie obchodzą, tylko najbliżsi i rodzina.