Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i znowu polka skatowala dziecko na smierc

Polecane posty

Gość gość

Wpiszcie sobie Katarzyna gacek oldham, pobila śmiertelnie 7 tyg.synka Tomusia.. I teraz zobaczcie jak dziala brytyjski wymiar sprawiedliwości.. Pokazuja gęby oskarżonych,pelne nazwiska, chlopczyk trafil z licznymi obrażeniami do szpitala 26 stycznia a dzis juz sie odbyla pierwsza rozprawa,jutro druga. A nie jak w pl robia z przestępców celebrytow,zamazuja twarze..a tacy powinni byc upublicznieni, no i ta opieszałość sadu i prokuratury..

Gość gość
O Boże a co ma do tego bycie Polakiem ??? Myślisz że takie rzeczy nie dzieją się na całym świecie ??? Myślisz że w Ameryce nie było podobnej hitorii a'la Waśniewska , gdzie wyrodna matka została celebrytką i gdzie była komedia z wymiarem sprawiedliwości ???? To żyjesz w dużym błędzie!!!! Mało czytałaś. Kiedy w końcu przestaną ludzie tu pluć na własną narodowość. Kiedy się skończy szczucie na własną ojczyznę. To tak jakby pluć na własną matkę i na samego siebie. Najpierw opluwają a potem w TV lecą programy śniadaniowe z zapytaniem "Dlaczego Polacy są tacy zakompleksieni ????" Gdzie tu logika ????

Gość gość
K***a przyczepilas sie ze napisalam polka a dla mnie ważny jest sam czyn!!! Skatowanego dzieciatka nie skomentowalas tylko jakieś wciskasz smuty o narodowosci. Zresztą ostatnio w uk tez Polacy katowali i glodzili malego daniela pelke!! Razi bardzo co nasi rodacy robia za granica! Jaka opinie robia innym normalnym,kochającym sie rodzinom!! Jak mozna skrzywdzić dziecko bezbronne? Przypominam ze w uk aborcja jest legalna i darmowa,tak jak i antykoncepcja,mogla sie szmata zabezpieczać,a nie urodzić i zakatowac.niech zgnije w pudle.

Gość mamasamba
K***a przyczepilas sie ze napisalam polka a dla mnie ważny jest sam czyn!!! napisalas I ZNOWU POLKA a teraz nagle o sam czyn ci chodzi ????? gdyby chodzilo ci o sam czyn pominelabys narodowosc ktora wysunelas w temacie NA PIERWSZY PLAN i napisalabys cos w stylu kolejne dziecko skatowane na smierc

Gość inna gościówka
Weź się uspokój. Mnie też nie razi POLKA a to, ze zakatowała dziecko. Moze ty masz po prostu ograniczone myslenie mamasamba?

A jak miała napisać?Zrobiła to Polka więc napisała Polka.To dla was takie trudne do pojęcia?Nie zrozumiałyście o co chodzi w temacie i czepiacie się głupot.Niestety u nas o takim wymiarze sprawiedliwości można tylko pomarzyć.Sprawy ciągną się latami a wyroki i tak są zazwyczaj nieadekwatne do popełnionego czynu.

Gość mamasamba
W Indiach wykoleil sie pociag I znowu w Indiach wykoleil sie pociag Nadal nie widzicie roznicy w przekazie ??

Gość gość
mamasamba, daj spokój, dla nich takie subtelności językowe są za trudne do ogarnięcia. Mam takie same odczucia jak ty odnośnie tytułu, ale na kafe już dawno sobie dałam spokój z dyskusjami, bo tu większość jest prosta i niewykształcona. konstytucja głosi, ze człowiek jest niewinny póki nie zostanie skazany. Dla mnie to słuszne założenie, że nie pokazuje się jego twarzy, póki nie zostanie uznany winnym. Być może opisywany tu przypadek jest ewidentny, ale takie postępowanie często może skrzywdzić niewinnych ludzi.

Gość ANOOOO
Dzieciobójstwa zawsze były ,sa i będą tylko ze kiedyś się o tym nie mówiło tak jak teraz.