Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROBLEM ze wspolokatorem

Polecane posty

Gość gość

Moj wspolokator nie zgasza swiatla w pokoju na noc ,nie wiem spi przy wlaczonym swietle,lampce..?? widze to jak ide do lazienki ,ze w pokoju swieci sie cos..a rachunek za prad idzie na pol co zrobic?

Gość gość
doradzcie cos:(

ja tez spie przy lampce, znam pelno domow gdzie pala swiatlo cala noc tylko ze te zarowki sa energooszczedne tz ze pobieraja bardzo malo pradu - juz wiesz ?

Gość gość
Niech zamontuje energooszczędną świetlówkę

Gość gość
ale go to nie obchodzi bo on wyprowadza sie za 2 miesiace,a rachunek przyjdzie dopiero za pol roku... i jak bede teraz miala wyzsza sume to i na nowy roku znow podwyzsza -wasciciel trachunek za prad..

Gość gość
To powiedz, że zużywał więcej prądu, wylicz ile (moc żarówki i ilość godzin) no i niech Ci to odda

zreszta mozna to latwo zmiezyc - poprostu przez miesiac ma zgaszac swiatlo i pospisuj liczniki ile jest przelicz i bedziesz wiedziala - no a roznice on musi placic jesli nadal bedzie chcial miec swiatlo - chyba nie bedzie tego duzo, nie sprawdzalam ale ktos mi powiedzial ze ma taka mocno oszczedna zarowke i pali sie ona /z koniecznosci tu akurat/ zawsze cala noc i to ponoc sprawdzone ze za caly rok to tylko -30 e wiecej...

u mnie w netto sa takie zarowki i tam jest na opakowaniu opisane dokladnie ile oszczedza- bo to sa rozne i w cenie tez

Gość gość
Xantrypa hah a przedtem strasznie WRÓŻKA CYGANKA. P**do głupia.. Co głupi ci?? Szmato w h**a ludzi robić?? Co następny twój nick to będzie ,kaszalot nieprzer****ny' hah głupia co nie widzi że opis w stopce ją zdradza.

Gość gość
ii?