Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dodroczynne pistacje

dla walczacych z tradzikiem hormonalnym

Polecane posty

Gość dodroczynne pistacje

Witam chcialabym podzielic sie wiadomoscia jak narazie uporalam sie z uporczywymi gulami na zuchwie i brodzie wiec od poczatku 5 lat temu zaczely sie problemy z moja cera odwiedzilam dermatologow robilam posiew z ropnia i przerozne metody leczenia antybiotyki masci leczenie wlasna krwia i tak dalej az w koncu trafilam do ginekologa ktory kazal zrobic badanie meskich hormonow i okazalo sie ze sa podwyzszone lecz nie chcialam sie truc hormonami i tak przez przypadek maz kupil mi pistacje nie takie z biedronki na wage lecz orginalne z felixa izaczelam je jesc i co sie okazalo po pierwszym dniu wszystkie stany zapalne zeszly i zaczelam czytac o nich w internecie i co sie okazalo ze sa polecane mezczyznom z przerostem gruczolu krokowego i tym samym zmniejszaja ilosc endrogenow i tak sobie podjadam 2garsci codziennie twarz mam czysta tylko zostaly lekkie przebarwienia nie wiem jak dlugo trzeba jesc zeby efekty sie utrzymaly ale co mi tam jest to napewno lepsze i zdrowsze niz sztuczne hormony moze komos przyda sie ta wiadomosc pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować