Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gidia

Co robić, żeby on był mną zafascynowany??

Polecane posty

Gość Gidia

Hej, babeczki, faceci...;) Opiszcie proszę zachowania swojej wymarzonej kobiety i wymarzony dzień z nią (faceci) Co w Was,Waszym zachowaniu Wasi mężczyźni szczególnie cenią (kobiety)

Gość malamalaMMM
najlepszym sposobem żeby facet nami się fascynował jest ciut zazdrości, oczywiście z jego strony nic tak nie podnosi naszej atrakcyjności w oczach męża czy partnera, jak zainteresowanie naszą osobą innego mężczyzny :D znam to z własnego doświadczenia nie można się uwiesić u szyi faceta i go zagłaskiwać na śmierć nawet jak nam na nim bardziej zależy, nie trzeba tego tak za bardzo okazywać tak mi radził mój tata i się sprawdza :D

Gość Gidia
Piszcie dalej

Gość gość
faceci lubią gdy kobieta jest seksowna, niezależna, często się uśmiecha i jest tajemnicza pociągają ich kobiety które mają ciekawe zainteresowania i lubią sport nie lubią kobiety bluszczy bez własnego zdania i czekające pod telefonem nie lubią kobiet które są łatwo dostępne i nie mają własnych znajomych i zainteresowań

Gość gość
im bardziej facetowi pokazujesz że ci zależy tym bardziej taki kolo ma cię w d***e im bardziej jesteś niezależna tym bardziej będzie za tobą szalał

Gość Gidia
Nie umiem sprecyzować, o co mi chodzi. ;-) Raczej o to - jaki sposób ubierania się Wam podoba, jakie zainteresowania, jakie zachowania. Co do niezależności, to fakt znany ;) Zastanawiam się, jak być lepszą i ciekawszą partnerką. Choć w sumie i tak jestem ciekawa :D

Gość gość
osobowość albo się ma albo nie ma chyba nie uważasz że można non stop grać by facet za tobą szalał

Mojemu podoba się we mnie podobno wielkie zaangażowanie, z ktorym podchodzę do wszystkiego co chcę zrobić, taka energia :) tzn podobało mu sie to dawniej bo np obecnie moje zaangażowanie w pracę już mu się mniej podoba :p a poza tym chyba wygląd niestety :o

Gość Gidia
To wszystko przez to, że się nie wyspałam :D Nie, ale mogę się ciekawiej ubierać, zachęcać go do uczestnictwa w moich pasjach, więcej się bawić albo częściej gotować jakieś smakołyki :D A coś nie tak z Twoim wyglądem?