Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet jest trudnym człowiekiem

Polecane posty

Gość gość
czytam dużo. Trzyma mnie właśnie miłość. Nie dziecięce zakochanie ale właśnie miłość. Nie wiem tylko czy on to rozumie. Wina nie jest w tym tylko moja. Ja chociaż swoją widzę

Gość gość
tylko jak sprawić żeby on chociaż trochę się zmienił. Ja dla niego zrobiłam dużo i dużo zmieniłam

Gość Ola Prezes
hmm .. wydaje się, że sama jesteś niedojrzała... widać, że potrzebujesz ciągłej akceptacji... życie to nie bajka.... potem robisz fochy i chcesz aby było po twojemu... masz trudne dni? ciesz się, że jest... oglądaj z nim TV jak nie ma ochoty na wyjście, bo może jest zmęczony pracą, ma problemy itp. itd... faceci nie mają naszej natury i potrafią trzymać problemy w sobie... pewnie dopiero jak zostawi Ciebie zrozumiesz dlaczego.. ale będzie za późno...

Gość gość
czemu jestem niby niedojrzała, że chcę czegoś od tego związku? Zawsze jest tak jak on chce. A o jego problemach wiem wszystko rozmawiamy albo słucham jego rozmów z ojcem. On jest zmęczony ma do tego prawo ale czy zrobienie czegoś dla ukochanej osoby raz na jakiś czas jest poświęceniem. Nie ma ochoty czy siły wyjść tego dnia to robi się to innego a nie olewa

Gość gość
a dojrzały jest on? Na każdy mój pomysł, moją próbę zmiany czegoś reaguje stwierdzeniem że go nie kocham, że i tak go zostawię i takie różne?