Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianna20

Kolczyk w pępku a niepożądane skutki

Polecane posty

Gość Adrianna20

cześć dziewczyny chciałabym się doradzić tych z was, które same posiadają lub posiadały kolczyka w pępku, ponieważ od 2 lat marze o kolczyku ale ciągle sie waham bo boje sie ze po ewentualnej ciązy bede miala jakas blizne a slyszalam ze nie kazdy ma itd. Ciązy narazie oczywiscie nie planuje. Mam 20 lat i plaski ladny brzuch na ktorym kolczyk by wygladal super i zawsze jak zobacze u kogos to normalnie choruje na niego wiec nie piszcie mi zebym sobie wybila z glowy ;) Od czego zaleza te problemy czy dziurka potem sie rozciagnie? Jakbym nie miala zamiaru go zdejmować wogole to czy jest sie czego bac ze oszpeci mi sie brzuch?

Gość gość
A kiedy planujesz mieć dzieci? Ja miałam tyle lat co Ty to zrobiłam sobie kulczyk w pepku i o dzieciach nawet nie myślałam. Dopiero w wieku 29 lat urodziłam dziecko. Kolczyki zdjelam gdzieś w 5 miesiącu. A potem nie zalozylam i teraz 14 miesięcy po porodzie widzę, ze zarosla mi ta dziurka. A mam tam też maleńki rozstep.

Gość Adrianna20
planuje za okolo 5 lat ... a mocno byla rozciagnieta? hmm ale dobrze ze zarosla. a czemu nie wlozylas spowrotem kolczyka, juz nie chcialas miec? ;) dzieki za odpowiedz. tak chce zrobic ale nie wiem czy warto nie chcem sobie popsuc brzucha i mysle nad tym ciagle.. z 2 strony po ciazy jakbym chciala wlozyc spowrotem to by nadal ladnie wygladal?