Dziwna2013 0 Napisano Luty 4, 2014 Hej! Mam pytanie: Dziś jest drugi dzień ,kiedy @ nie przychodzi... (zawsze jest co 30 dni) ...zbadałam moją szyjkę i jest inna niż zawsze przed @ ,mianowicie jest bardzo wysoko i z trudem mi ją dosięgać, zaciśnięta i za śluzowana ... Mam zero objawów jak zawsze przed@ , dodam że moja szyjka przed zawsze @ była długa ,twarda i lekko się otwierała. Czy powinnam zrobić test ?... Jeśli tak to kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malasabrina Napisano Luty 4, 2014 Hej. Mam podobny problem i chcialam zapytac jak rozpoznajesz czy szyjka jest zamknieta lub otwarta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 nie znam się na rozpoznawaniu szyjki za bardzo ale jak jest wysoko i miękka to możliwe że jesteś własnie w okresie płodnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 a jezeli przy cyklu 33 dniowym szyjka w dniu 26 cyklu szyjka jest wysoko i mieeka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michałłł 0 Napisano Luty 4, 2014 Jesteś w ciąży. Postaraj się sobie przypomnieć kto może być ojcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość molka21 Napisano Luty 4, 2014 mam stalego partnera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość molka21 Napisano Luty 4, 2014 dzisiaj moja otwor szyjki nie byl skierowany do wyjscia pochwy tylko byl na boku. Co to oznacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 co Ty bredzisz?Ginekologiem jestes ze badasz sama szyjkę?Ja nigdy nie wkladam tam palcow,brzydzi mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 przecież nie dostałaś jeszcze okresu i nie wiesz ile bedzie trwał cykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach