Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy macie jakieś dodatkowe ubezpieczenia np grupowe indywidulane itp

Polecane posty

Gość gość

i jakie skłądki płacicie miesięcznie i czy jest możliwość wypłaty z tytułu urodzenia dziecka?

Gość TSB
Przyszli pracownicy sieci komórkowych powinni przechodzić badania, czy naprawdę są ludźmi, czy taboretami. Po dwóch latach postanowiłam przedłużyć umowę z moją siecią. Wybrałam abonament, telefon i udałam się do jednego z salonów. Później wiadomo - gadanina, naciąganie na droższy pakiet itd. Po ustaleniu szczegółów pani poszła na zaplecze po telefon. Przyniosła, odpakowała i okazało się, że przyniosła starszą wersję wymarzonego cacuszka. Grzecznie zwróciłam jej uwagę, jednak pani obstawała przy swoim. Pracownica stwierdziła, że "jak to, przecież ten model jeszcze nie wyszedł". Po piętnastu minutach, namówiłam ją, aby zapytała kolegi lub poszła zobaczyć, że jednak taki telefon jest już na rynku. O! No proszę, miałam rację! Kto by się spodziewał? Oczywiście, gdy już wychodziłam, pani nie omieszkała skomentować "jaką różnicę mi to robi". Ano - robi.

Gość gość
Ja jestem ubezpieczona przy kredycie hipotecznym. Mąż ma również dodatkowe ubezpieczenie w tym banku (30zł/mc)oraz dodatkowe grupowe w pracy (60zł/mc). Za urodzenie dziecka dostaliśmy 2000.

Gość gość
Tak ubezpieczenie na życie do kredytu hipotecznego-do wysokości kredytu a dodatkowo ja i mąż grupowe w pracy na jakieś 200.000-300.000 każde z nas.