Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urghhhh jak ja was nienawidze polaczki jebane!!

Polecane posty

Gość gość

-wszystko chcecie o kims wiedziec ale sami o sobie nie powiecie nic. -wytykacie komus zasiłek który sami pobieracie -do byle jakich pracy juz nie chcecie isc, staracie sie do biur itd. ale brytyjczykom wytykacie że nie chca ( w swoim kraju! ) iść do gorszej roboty tylko wolą cos lepszego. -kase wiecznie od pożyczacie a potem oddajecie latami albo wogóle -sami przyjeżdżacie do obcego kraju często bez niczego, co niektórzy wypruwali se zyły by tylko sie wyrwac z pl ale komuś odradzacie, krytykujecie, poniżacie. -komuś potraficie sie zwalić na łeb do domu z walizkami ale jak wy sie ustawicie za granicą to do was juz absolutnie niech nikt nie przyjeżdża bo to kłopot. koniec wykładu :P

Gość gość
Co w******* cie ze zmywaka i teraz sie odszczekujesz hahaha

Gość prudencja
punkt ostatni by się zgadzał, tyle że ja się nikomu nie zwaliłam z walizkami, od razu zamieszkałam na "swoim" teraz mam coraz większą rodzinę, co jakiś czas się dowiaduję że nowy krewny chce do mnie przyjechać odpowiadam jak mi ktoś pomógł: poszukam c*****oju, przywiozę z lotniska, pomogę szukać pracy, założyć konto itd na początek weź tyle a tyle kasy i kontakt się urywa przez 3 miesiące miałam u siebie koleżankę, potem 4 miesiące kolegę za friko mieszkali,ale z czasem czułam się intruzem we własnym mieszkanku:D także trzeba mieć rozeznanie w różnych sytuacjach

Gość gość
sama o sobie piszesz autoko? Poleczko *****a

Gość gość
W*********j p********a szmato . Masz jakis problem to jebnij sobie kulke w łeb d***** niedoj*****.

Gość gość
ty autorze tego tematu dales 100% przyklad na to jakim jestes czlowiekiem stan przed lustrem i powyzywaj sie za to jaka/i jestes

Gość gość
hahahahaha, POLACZKI

Gość gość
Polaczki do gazu

Gość gość
ja tez polakow nie lubie i sie z nimi nie zadaje

Gość gość
polaczki smierdzą fekaliami

Gość gość
poleczki smierdza czarnym ch*jem

Gość gość
nie ma sie co dziwic ze w Polsce tak sie zle czuje skoro takie szumowiny z niej wyplywaja takich jak wy wujek Adolf moglby znowu delikatnie "popiescic "

Gość gość
Hahaha dobre dokładnie wszystko chcą wiedzieć.