Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patologia w rodzinie

Polecane posty

Gość gość

Byłam ostatnio u siostry i zauważyłam że ona kąpie swoją córkę. Niby nic nienormalnego,tyle że ta córka ma już 12 lat,a za kilka miesięcy 13. Uważam,że to jest chore. Siostra uważa że musi ją kąpać,bo jest rzekomo nierozgarnięta,zacofana. Jak na moje oko dziewczyna jest zupełnie normalna,normalnie się zachowuje,normalnie wygląda chodzi do normalnej szkoły fakt słabo się uczy ale to przecież nie znaczy że jest nienormalna...Czy myślicie,że to pedofilia?

Gość gość
moja siostra ma 12 lat i kąpie się sama ale jak trzeba umyć włosy to musi to robić mama może ze względu na to że siostra ma włosy do pasa albo z braku samodzielności. Tak czy siak dzieci w takim wieku powinny się myć same

Gość gość
Jeśli ta nastolatka jest zmuszana przemocą żeby kąpała ją matka to to może być nawet pedofilia

Gość gość
o boze jaka glupia matka, w tym wieku, przeciez dziewczyna juz dojrzala moze nawet ma okres, matka ja myje jeju...... wez cos z tym zrob.......

Gość toottal
noom patola ale co dom to obyczaj kto tam wie co się dzieje u sąsiadów a tam się może wiele dziać