Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarabiam 4000zł a i tak uważam to za nic

Polecane posty

Gość gość

Dodam że to nie jest prowokacja :o Pracuje na dwóch etatach z nich mam 3000zł i wynajmuje mieszkanie które mam po dziadku po 1000zł. Haruje jak wół od rana do wieczora za marną kasę (2 etaty jeden 1800zł drugi za minimalną) wieczorem wracam do domu to jedyne na co mam siłę to zjeść kolecję, prysznic spać budzik na 6:00 i machina od nowa :o jak zyc w tym kraju :o

Gość gość
szoke

Gość gość
No, tez mi sie tak wydaje.

Gość gość
Charlie Sheen

Gość gość
Zgadzam sie z Toba, 10 lat temu zarabialam 6000 (tez z dwoch etatow), pracowalam non stop, a na jakies specjalne luksusy mi nie starczalo. Jedyne czego sie dorobilam to zestaw mebli z Ikei. Dlatego wyjechalam. Zarabiam porownywalnie, moze troche wiecej, ale bez takiej uzerki, na niecaly etat i ceny sa normalniejsze niez w Polsce.

Gość Łukasz 777
Bo masz cos k***a z głową nie tak jest nazerny k***a i tyle taki cham k***a

Gość gość
dla mnie to też mało.

Gość Łukasz 777
k***a ja zarabiam 15 i ch**j z tego jak nie ma k***a głowy tylko z********a u kogoś obcego to c***a zarobi żeby mieć kasę trzeba mnieć dobrze k***a w głowie poukładane

Gość gość
15 no to już coś coś, ale i tak apartamentu szybko sie nie kupi, ani samochodu za pół mln :(

Gość SMB
Napewno dużo to nie jest aczkolwiek cieszysz się wiedząc że inni mają mniej i wykorzystujesz właśnie to do głupiej prowokacji :-0 tylko elita potrafi się ustawić, cwaniacy biznesowi, ustawieni od pokoleń. Widocznie nie masz predyspozycji do nabijania kasy więc jak debil musisz z*********ć od świtu do do zmierzchu i jęczyć że mało masz.

Gość gość
jakie prowokacji? :o jakbym zarabiała 4000zł z jednego etatu to by było czym prowokować :o a że haruje do świtu to zmierzchu i mam zero zycia prywatnego to ni wiem czy jest sie czym chwalic :o