Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koles 22 lata

co odpowiedziec kolezance na zboczone teksty ??

Polecane posty

Gość koles 22 lata

koles 22 lata Witam Mam średnio atrakcyjna koleżanke która chce sie ze mną kochać. Ostatnio do mnie dzwoni i w czasie rozmowy mówi takie różne zboczone rzeczy że by np. chciała żebym zapiął ją od tyłu Zupełnie mnie takie pytania zatykają. Nie wiem co jej odpowiedzieć. Nawet jak by była ładna to bym nie wiedział. Chciałbym umiec odpowiedzieć coś żeby to było zabawne albo coś w tym stylu. Macie jaies pomysly ? Co byście zrobili i zrobiły w takim przypadku

Gość Łukasz 777
lecz się k***a razem z tą koleżnką lesbijki k****a noo

Gość wujek Wacek
kazdy chcialby umiec to sie ucz 🖐️

Gość gość
w*****aj ja

Gość koles 22 lata
jestem facetem jak bys nicku niezauwazyl Ja zupełnie nie wiem co odpowiedzieć. Nie jestem taki jak inni goście że powiedzą coś wulgarnego. Co można odpowiedzieć np. na "chce sie z tobą bzykać" Co wy byście powiedzieli w takiej sytuacji ?

Gość gość
jezu prosto odpowiedz: słuchaj nie jestem tobą zainteresowany x po co chcesz odpowiadac w zabawnym stylu skoro nie zamierzasz pójść z nią do łóżka? dla kogo ma to być zabawne? chyba tylko dla ciebie. przeciez to wstęp do flirtu. ona to źle zinterpretuje, napali się niepotrzebnie a potem dostanie kosza x zmiłuj się nad nią jesli to naprawde twoja koleżanka i powiedz jej wprost że bardzo ją lubisz ale na nic więcej liczyć nie może. to takie proste ze aż niemożliwe?

Gość gość
nawiązując do powyższego postu: co ma z tym wszystkim wspólnego Jezus?????

Gość gość
aaalbo bądź facetem i odpowiedz że niektóre rzeczy się po prostu robi a nie o nich rozmawia..a przy okazji do dzieła.

Gość gość
Jezus nie ma nic wspólnego, to moje natręctwo słowne:)

Gość gość
Aha, nie wiedziałem, że on taki natrętny jest!

Gość koles 22 lata
Dzięki Sam nie wiem czy chce czy nie, ale chce zawsze dobrze coś odpowiedzieć żeby nie wyjść na lamusa, nawet jak mi na kimś niezalezy, nie ma znaczenia. To ostatnie dobre, tez się przyda

Gość gość
Jezus nie jest natręctwem słownym tylko imieniem które należy pisać z dużej litery.

Gość gość
A czy ja do c***a napisałem gdzieś z małej litery??????

Gość gość
Co można odpowiedzieć np. na "chce sie z tobą bzykać" Co wy byście powiedzieli w takiej sytuacji ? xxx Np. "A ja z tobą nie chcę." Często mężczyźni narzekają, że niby kobiety nie potrafią mówić wprost. Ona jak widać potrafi, więc zrób tak samo...

Gość gość
owszem, wiem że imię Jezus pisze się z wielkiej (a nie dużej jak piszesz) litery, natomiast pisząc na forum zazwyczaj (choć nie zawsze) zaczynam zdanie od małej litery i robię to świadomie a nie dlatego że nie wiem że nie powinnam x tak natręctwo, przejęłam to od męża który jak się zniecierpliwi to zaczyna zdanie od jezu x nie lubię tego u siebie ale czasem tak napiszę lub powiem x do autora: jeśli nie masz zamiaru iść do łóżka z tą dziewczyną to się nie wysilaj na żadne zabawne teksty nawet nie wiesz jak pokrętny bywa umysł kobiety, ona to uzna za flirt! a wtedy będziez miał prawdziwy kłopot jak się z tego wyplątać

Gość gość
Ale k***a jego mać jaka jest różnica między dużą, a wielką literą? Inteligentka p********a!

Gość gość
ale co się tak unosisz? tobie wolno mi wypominać brak dużej litery inteligencie a jak się tobie zwróci uwagę to obraza i epitety? albo gimbaza albo niedojrzały d**ek po zawodówce, zgadłam? co - uraziłam męską dumę? kobieta ci uwagę zwróciła? śmieszny jesteś x wikipedię uruchom i dowiedz się czy wielka czy duża litera

Gość gość
Sama pierwsza mi wytykasz nieistniejące błędy, a potem skomlisz p**do! Mam 24 lata, wykształcenie policealne + zdaną maturę, więc nie zgadłaś.

Gość gość
A jak ma mu być do śmiechu, skoro go przywołują nadaremno!

Gość gość
Jezus jest wybaczający, na pewno mi wybaczył brak WIELKIEJ litery:) x jak policealne to ok, zwracam honor x a gdzie c****erwsza wytknęłam błąd? po moim pierwszym poście napisałeś o Jezusie z małej litery czyż nie? "gość z 14.15 Jezus nie jest natręctwem słownym tylko imieniem które należy pisać z dużej litery. " x ja się odniosłam kulturalnie do tej dużej litery a ty od p**d wylatujesz...to lawina poszła

Gość gość
Nie jest wybaczający, bo będzie napierdalał kometami (patrz Apokalipsa)! Nie napisałem nigdzie z małej litery. Nie wkurwiaj mnie!

Jak jej odpowiesz zabawnie to się w życiu nie odczepi, więc sie zdecyduj. Ja tam wiem co bym powiedziala, ale nie powiem bo to chamskie i nie chcę żeby przeze mnie jakaś laska plakała :p

Gość gość
może to inny gość pisał, trudno to stwierdzić bo tu sami "goście", można jeszcze czasem rozróżnić, odgadnąć po stylu pisania, używania emotek, iksików jak w moim przypadku, ktoś kto pisze jedno zdanie i w dodatku używa epitetów nie zostanie odróżniony od innego gościa który również pisze w podobny sposób x faktem jest że jakiś gość wytknął mi brak wielkiej litery a ty kontynujesz wątek w tak zajadły sposób że nie dziwne że można sobie pomyśleć że to ty skoro tak bronisz swego x dziękuję za rozmowę i uwagę, pa!