Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinien zawalczyć, jak kochał?

Polecane posty

Gość gość
Do tej prostytutki. To twoje słowa: Więc ja już kończyłam naszą znajomość i w międzyczasie poznałam innego mężczyznę. Jest ciepłym człowiekiem o bardzo dużej posturze. x x Z tego cytatu wynika, że jeszcze jednego nie skończyłaś a już drugi zaczęłaś. I kto tu jest gimgównem ?

Gość gość
Biedaku, przykro ze masz.zryta psyche i leciały na takiego jak ty prostytutki i masz taką traume. Kończyć znajomość nie oznacza spotykania się, oznacza np. Ciągle kłótnie. Ale taki gimbus tego nie pojmuje, bi zamiast mózgu ma echo:D

Gość gość
Mowisz do tej prostytutki do ktoerj chadzasz regularnie, gimbusie?!:P

Gość gość
to musi być prowokacja. wielce urażona chamskim zachowaniem faceta, ale kocha go i chce żeby o nią walczył? nie, takie przypadki tylko w psychiatryku :D

Gość gość
Te locha. Pochrumkaj jeszcze p**duniu,.

Gość gość
Autorka to zwykła d***** cichodajka. Szmata. Kawał suki.:P Ale to rura. Z c**ą w poprzek.

Gość gość
A ty kawał s*******a , nie znasz ludzi to nie oceniaj. Widać krótki rozum i mały k***s sprawia takie zachowanie:D

Gość gość
Widać traume, niejedną kopnela w tłuste dupsko ciula z brzuszyskiem i brakiem zęba. Prawik się pieni, że mu piana z pyska uchodzi. Idzw strzepnij sobie koniobijco!:D

Gość gość
Z takimi jak wy to trzeba w ten sposób, kobiety nie miejcie skrupułów, kopać w doope aż będą jajami wierzgac:D

Gość gość
Takie korniszony zgniłe ja ta suka to wywala sie do śmietnika. Miałaś chamico faceta, teraz będziesz miała alfonsa. Moze jeszcze od exa wziął kasę za to że cię posuwał.

Gość gość
Ja jako kobieta Ciebie kompletnie nie rozumiem. Od faceta, który choć raz powiedział mi coś niezbyt miłego w zawoalowany sposób uciekałam, gdzie pieprz rośnie, bo nie ma związku z nieszanującym mężczyzną. A ten Twój ex mówi Ci obelgi, i to jeszcze jedną za drugą, a Ty chcesz do niego wrócić? Aż tak bardzo chcesz żyć w związku bez miłości, w którym mężczyzna będzie Tobą gardził i pomiatał? To życzę szczęścia, bo będziesz go bardzo potrzebować, by wytrwać.

Gość gość
Jakie obelgi. Ona nawet ich nie podała. To jakaś mitomanka. Chora psycholka. Porąbana zdzira.

Autorko, dobrze zrobiłaś, a na wpisy tych prawiczków nie reaguj, to stare zgnusniałe typki, których nie tknęłabym kijem.;)

Twoje rozterki to nie na to forum, tu siedzą kanapowcy bezrobotni z brzuszyskiem i piwskiem w łapach;)

Gość gość
Vene to od venerycznej choroby ?

Gość gość
Ale to tylko przez to że się popatrzyłaś na moje teksty. Ty jesteś strasznie zaraźliwa, trzeba cię uśpić na wieki. Spalić i głęboko zakopać.

Najpierw ciebie spale, zakopie i powiesz mi Jak bylo;)

Gość gość
Autorko, a po co on ma niby walczyć skoro wie że masz innego? Żeby zaspokoić twoją babską próżność?