Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak chce dziecko a ja sie boje

Polecane posty

Gość gość

witam. mam 20 lat a mój chłopak 32 lata. on che miec bardzo dziecko ma prace mieszkam na wnajetym mieszkaniu. ja niestety nie pracuje siedze w domu i sie zajmuje domem. on ciagle mi mówi ze chce miec dziecko jak by to było fajnie i wgl a ja sie boje ze sobie nie dam rad i reakcji mojego ojca ciagle mi ojciec powtarza ze mam sie w to nie pakowac bo nic nie mamy on by chciał zebysm mieli własme mieszkane i miliony na koncie co mam zrobic prosze doradzcie

Gość gość
hm no niedziwne że 32 letni pedofil chce miec dziecko, pewnie dlatego znalazl sobie 20latkę bo szuka inkubatora. A ile kobiet przed tobą mial i je porzucil? dziewczyno uciekaj...

Gość gość
nie mozecie osadzac go tak jesteśmy ze soba 3 lata on naprawde mnie kocha i jest fardzo fajny znam jego rodzine i wgl zle sobie myslecie na ten temat. i prosze bez chamstwa oki :(

Gość gość
jak sie boisz to nie miej. Ale czego sie boisz? twoje zycie w sumie sie nie zmieni skoro juz siedziesz w domu... ja pracowalam teraz mam dziecko i siedze w domu. I siedzenie w domu z dzieckiem jest duzo latwiejsze niz pracowanie. Mam czas na dom na dziecko na wszytko. Wiekszosc dnia to nuda w sumie.

Gość gość
poszukaj sobie rowiesnika, ten chce Cie zamknac w domu zpieluchami i rzadzic sie. poza tym na wynajmie chcecie mieszkac z dzieckiem?

Gość gość
Spoko, czego nie chcesz? Niech cie zalewa. Rozkracz sie i niech leje w ciebie do pelna. Dla pewnosci daj kilku innym, Wtedy bedziesz miala bejbi i bedziecie szczesliwi.

Gość gość
wiecie co wasz kom beznadziejne wstarczy pogadac z kims normalnym nie ma co sie radzic na tch portalach :P

Gość gość
Ja nie chcem beznadziejnie komentowac..jestes mloda poczekaj i wiesz co moj byly taz dziecko chcial a ja glupia chcialam mu je dac i co zapil sie bo ,,mala placze,, bo odpowiedzialnosc bo...ale zucilam h**a Po 5 latacj poznalam wspanialego faceta wyczolam ze pragnie dzieci...i mowie mo pierw slub..poczekamy ,i teraz poslubie juz a Ja w 5 miesiacu ciazy..mieszkam w niemczech od 8 lat dzieki bogu...i kocham mojego meza a on Kocha nas 3 ke,pozdrawiam k.

Gość gość
jedna jedyna normalna osoba która wie co pisze. rozmawiałam z chłopakiem powiedziała ze jak niechce jeszcze dziecka oki on bd czekał dopuki nie bd gotowa a jesteśmy zareczeni to juz narzyczon jeste szczesliwa ze go mam i go bardzo kocham dziekuje za proste słowa :)