Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia15151

Naturhouse Kraków. Który wybrać?

Polecane posty

Gość basia15151

Witam! czy któraś z Pań odchudzała się w naturhouse w Krakowie? Który punkt polecacie? Będę wdzięczna za odp:)

Gość czarna_mamba009
hejka! polecam punkt przy ulicy Wielopole (ścisłe centrum). Ja chodzę do takiej czarnej Pani Ani i razem chudniemy:-)))) dzisiaj mija 7 tydzień a ja mam prawie 6kg mniej! a dieta super, 5 posiłków-jestem cały czas najedzona- tak jak lubie hehe jesli chodzi o koszty to wiadomo małe nie są ale warto dla każdego zrzuconego kilograma!

Gość gość
Ja pierwszy raz poszlam do Naturhouse i fakt ze w pierwszym tygodniu schudlam bardzo duzo, ale niestety koszty dla nie byly za duze. Wybralam dietetyczke z Centrum leczenia otylosci. Jestem juz po siedmiu miesiacach, doszlam do wymarzonej wagi i jestem bardzo zadowolona. Polecam, a koszty duzo mniejsze.

Gość gość_7878
ja tam wolę NH, wizyty raz w tygodniu, zawsze mogę o wszystko zapytać, motywacja jest duża! w Centrum leczenia otyłości też byłam, masakra jakaś wizyta raz w miesiącu albo i rzadziej w zależności czy na NFZ czy prywatnie.

Ja również polecam Wielopole i również chodziłam do Pani Ani bardzo fajna i miła osoba ja zawsze po wizycie z nią wracałam zadowolona:)

Gość zbuntowanyaniol54
ja byłam raz na placu wolnica- nie polecam, pani nie miała dla mnie tyle czasu zebym mogla o wszystko zapytac i wywalilam 140zl

Gość czarna_mamba009
Pani Ania jeszcze pracuje można sobie o punkcie poczytać na str internetowej NH U mnie już 11 mniej!! mimo swiat i majowki:D

Gość basia15151
to chyba wybiorę się na to wielopole w krakowie, trochę poczytałam w necie i opinie ma ok! tak gorąco na polu a ja wstydzę się wyjść w krótkich spodenkach....trzymajcie kciuki:)

Gość czarna_mamba009
dobry wybór! trzymamy kciuki, daj znać jak było!

Gość gość
Także schudłam - bez głodowania. 5 kg w dwa tygodnie. Głównie miałam w organizmie nadmiar wody. Kiedy się jej pozbyłam, prawie zniknął cellulit!!! myślałam, że nigdy się go nie pozbędę Mieszczę się w ubrania z przed dwóch lat:)

Gość basia15151
Dziewczyny, jestem już po pierwsze wizycie w naturhouse:) póki co jest super:) trochę mam do zrzucenia ale mam też ogromną motywację:) Panie na wielopolu są extra! pochwalę się pierwszymi efektami, trzymajcie kciuki!