Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czirs_za_jego_ded_2014

Gdzie Ci mężczyźniii ? prawdziwi tacyyyy lalaala :)

Polecane posty

Tak jak i w temacie :) Czemu na tym świecie tak ciężko spotkać fajnego faceta ? Chciałabym mieć już męża, dom , dzieciątko... hmm nim znajdę odpowiedni "materiał" na męża i tatusia to dziecko chyba będę robiła w akordzie żebym zdążyła przed przekwitaniem :D Też macie taki problem :D ?

Gość gość on
tak się kończy stawiania kariery przed rodzinę..

Gość gość
K***a cwele z o2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ch*j wam k***y w ryje za ten komunikat SPAM!

Gość gość
Przestan idiotko pisac 'ci mezczyzni' z wielkiej litery! Nie wstyd ci ze nie rozumiesz podstaw polskiej gramatyki? Nic dziwnego ze nie mozesz znalezc porzadnego faceta.

Gość gość
Potrzebujesz wlasnie, bo sadzisz idiotyczne bledy.

Gość gość on
czasami krytyka bywa uzasadniona. tak czy owak wielu mężczyzn jest zwyczajnie zmęczona dzisiejszymi kobietami.

Gość gość
A wiesz chociaz, o jaki blad chodzi? Jesli tak, przeprosze za wulgaryzm :)

Chyba masz człowieku ze sobą jakiś problem .... :/ Nic nie pisałam że szukam na tej stronie faceta !!! Nigdy nie szukałam facetów na internecie bo tutaj jest pełno takich frajerów jakim jesteś Ty :) Miłego dnia , człowieku bez kultury

Gość gość
Rozumiem, ze nie wiesz wiec, co to za blad. Szkoda :( A podobno czlowiek sie uczy przez cale zycie. Gwoli scislosci, to nie ja pisze o jakims szukaniu faceta, ja tu tylko robie grammar nazi gdyby byly watpliwosci.

Gość gość
no to tym najeżdżaniem na autorkę pokazaliście klasę. Wstyd mi za was.

skończ człowieku to pie^*^**lenie .... chyba pisałeś sam o sobie skoro tak reagujesz , widocznie jesteś tą ciotą za ekranu ;) wielki kozaczek :) Niech Ci będzie, że jestem głupią ,tłustą krową ;) hehehehehehehehehehe

Gość szeregowy czereśniak
no właśnie. Byście się wstydzili.

to ch^*^^*jowy z Ciebie realista mały człowieku :) Co Ty możesz o mnie wiedzieć ? Panie realisto ????? Proszę zejść na ziemię , wyłączyć Kafeteria.pl . Bo i tak każdy ma Twoje gadanie gdzieś stary pryku ;)

Gość szeregowy czereśniak
autorko. Ty się nimi nie przejmuj. W każdym temacie mają coś do powiedzenia. Sami zaś zakładają tematy typu Pravik.

hahahhahahahahha rozbawiliście mnie :) jesteście świetni :) mam 24 lat ? wieć chyba nie ostatni dzwonek ;) nie jestem gruba ani brzydka ;) I proszę nie wyprzedzaj moich wypowiedzi :) napisałam tylko "gdzie ci mężczyźni " nie mam zamiaru szukać tutaj :) znam swoją wartość :)

Gość pasterczyk
boszzzzzz :))widzisz i nie grzmisz!! wracajac do tematujest duzo fajnych facetów.zmien kat patrzenia.mocno pomaga.niestey nie moge Tobie powiedziec co to znaczy,bo w kazdym przypadku to jest co inne....

Gość gość
cięzko znaleźć w tych czasach porządnego faceta skoro niemal każdy ogląda po/rnusy i patrzy na kobiety przez pryzmat tych szmat...