Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyłapałam matkę jak zdradza ojca z kochankiem

Polecane posty

Gość gość

Mama to stateczna kobieta po 50 nigdy sie nie spodziewalam ze moglaby zrobic cos takiego ojcu. Wracalam dzis z pracy wczesniej niz zwykle bo dostalam zwolniona :( a tu na dodatek matka z kochankiem w salonie na kanapie. Plakac mi sie chce jak to pisze. Ona żada ode mnie bym nic ojcu nie mowila ze to byl jeden raz zapomnienia ale ja jej nie wierze, ona twierdzi ze przez to zniszcze ich zwiazek ale przeciez to nie ja nabroilam :( poradzcie co mam robic.

Gość gość
słabe 0/10 postaraj się bardziej

Gość gość
Kiepskie ,a 50 to jeszcze wiek w ktorym mozna jak najbardziej

Gość gość
w jakiej pozie sie grzmocili jak weszlas do pokoju :p

Gość gość
Jesli nie chcecie mnie wesprzec to rozumiem to ale nie nasmiewajcie sie z mojej sytuacji bo to naprawde jest dla mnie tragedia :(

Gość gość
Dyskrecji mloda. Bedziesz miala 50lat i tez niejednego pyrtka w pupie:-)

Gość amebaaaaaaaaaaa
Więc jeśli to prawda to mimo wszystko powinnaś powiedzieć tacie, myślę że zasługuje by wiedzieć prawdę. Gdyby dowiedział się w inny sposób na pewno miałby do Ciebie pretensje że mu pierwsza nie powiedziałaś.

Gość gość
To matka rozwala rodzinę i to ona powinna ponieść konsekwencje. Jak nie powiesz ojcu, to będziesz mieć wyrzuty sumienia, jak się dowie, to możesz go stracić, bo ukrywałaś to. Jak powiesz - straci ona, nie Ty. Zatem sądzę, że lepiej dla Ciebie jest powiedzieć.

Gość IVONA 45
Wiele lat temu jak byłam jeszcze nastolatką mój tata jeżdził na tirach, przed każdym wyjazdem kochali się z mamą całą noc, wiele razy ich podglądałam i pieściłam swoją cnotliwą jeszcze i bez włosków @@@eczkę, pewnego razu wróciłam do domu wcześniej bo nie było nauczyciela, zaskoczył mnie bałagan w korytarzu, na podłodze leżało ubranie mojej mamy i jakieś męskie ubranie, myślałam że to tata wrócił i wyposzczony rucha matkę, zaskoczyło mnie tylko głośne jęczenie matki czego z tatą nigdy nie robiła tylko leżała spokojnie aż tata skończy, z ciekawości zajrzałam przez uchylone drzwi, i oczy mi w kole stanęły, matkę ruchał jakiś obcy facet w pokoju na dywanie, leżeli do mnie tyłem, matka wysoko podniosła nogi do góry i podnosiła dupę jak ten facet wpychał jej@@@a w @@@ę, miał bardzo grubego i na pewno długiego bo nie wchodził cały w @@@ę mamy, chociaż ona jęczała i chciała aby jej wepchał całego, na pewno miał dużo większego od taty, przypomniały mi się te jęki matki jak taty nie było w domu to często w nocy takie były tylko nie chciało mi się ich podglądać, byłam zła na mamę za to że zdradza tatę, teraz po wielu latach, kiedy sama zdobyłam już duże doświadczenie z różnymi kutasami wiem że tata nie zaspokajał jej swoim małym ptaszkiem, ja tak jak i ona potrzebuję dużego rozmiaru bo tylko taki mnie zaspokaja.

Gość gość
Temat tr wygasl jesli ktos zain bedzie opisze swoj przypadek tez to przezylem zostal mi slad na cale zycie.Czekam